Kolarov kimdir? Kolarov hangi mevkide oynuyor ve kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Kolarov kimdir Kolarov hangi mevkide oynuyor ve kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2017 23:00

Kolarov, transfer gündeminde yer almaya devam ediyor. Manchester City ile durumları düzeltemeyen Sırp futbolcu Kolarov, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kala kulüp arayışına devam ediyor. Peki, adı Türk kulüpleriyle de anılan Alexandar Kolarov kimdir, kaç yaşındadır? İşte, oyuncu hakkında merak edilenler ve geçmişine dair detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Kolarov, adının Türk kulüpleriyle anılması dolayısıyla araştırılan isimler arasında yer almaya devam ediyor. İşte, Alexandar Kolarov hakkında detaylı bilgiler

10 Kasım 1985 tarihinde Sırbistan'ın Belgrad kentinde dünyaya gelen Alexandar Kolarov, futbola Cukaricki Stankom adlı takımda amatör olarak başlamıştır. 2004 yılında profesyonel oyuncu lisansına sahip olan oyuncu, 2 yıllık mücadelesinin ardından 2006 yılında OFK Belgrad takımına 400 bin Euro bedelle transfer olmuştur.

Burada 1 yıl mücadele etmesine rağmen Lazio tarafından fark edilen Alexandar Kolarov, 2007 yılında İtalyan kulübünün yolunu tutmuştur. 800 bin Euro bedelle transferi tamamlanan oyuncu, 3 yıl burada top koşturmuş ve 2010 yılında, takımını güçlendirmek isteyen Manchester City tarafından 22 milyon 700 bin Euro'ya transfer edilmiştir.

Sol bekte forma giyen Kolarov ihtiyaç duyulduğunda sol açık ve stoper mevkilerinde de forma giyebiliyor. Sol ayağına hakim olan oyuncu, 1,86 boya sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!