Klitschko Anthony Joshua maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Klitschko Anthony Joshua maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 12:27

Klitschko Anthony Joshua maçı için geri sayım kaldığı yerden devam ediyor. Dünya çapında bir üne sahip olan iki boksörün mücadele edeceği Klitschko Anthony Joshua maçı, sporseverlerde büyük bir heyecana neden oldu. İşte, milyonlarca sporseverin merakla araştırdığı Klitschko Anthony Joshua maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda sorusunun yanıtı

Haberin Devamı

Klitschko ve Anthony Joshua arasında oynanacak olan kemer alma maçı, boks tutkunları tarafından merakla araştırıldı. Dünya ağırsiklet boks şampiyonu Wladimir Klitschko ile IBF şampiyonu Anthony Joshua'nın mücadele edeceği kemer alma mücadelesi büyük bir heyecana neden olacak. İşte, Klitschko Anthony Joshua maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta sorusunun detayları

Eski dünya ağırsıklet boks şampiyonu Wladimir Klitschko, IBF şampiyonu Anthony Joshua’dan kemer alma maçına çıkacak. Tyson Fury’ye yenilerek unvanını kaptırdıktan sonra gözünü tekrar zirveye diken Ukraynalı boksör, kemeri tekrar geri kazanmak için canını dişine takıyor.

KLİTSCHKO-ANTHONY JOSHUA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İki boksör arasındaki dünyanın beklediği mücadele 29 Nisan Cumartesi günü yapılacak. Maç 90 bin kişilik tarihi Wembley Stadyumu’nda gerçekleşecek. 41 yaşındaki Kliçko ve 27 yaşındaki İngiliz Anthony Joshua arasında geçecek mücadeleye büyük ilgi bekleniyor. TSİ 21.00'da başlayacak olan mücadelenin yayıncı kuruluşu belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı

KENDİMİ ADADIM

50 gazeteci karşısında soruları yanıtlayan Wladimir Klitschko, “Kendimi bu maçı kazanmaya adadım. Ringde karşıma çıkan herkesi yenebileceğimi kanıtlama açısından bu maç benim için çok önemli. Kendimi kanıtlamak için bu uzun ve zorlu yolu yürümeye hazırım” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!