Kenan Yıldız harika bir gol attı, Juventus 6-1 ile turladı

Güncelleme Tarihi:

Kenan Yıldız harika bir gol attı, Juventus 6-1 ile turladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2024 00:58

İtalya Kupası son 16 turu maçında Juventus, ilk dakikada geriye düştüğü maçta Salernitana'yı 6-1 yendi ve çeyrek finale yükseldi. Juventus'ta oyuna sonradan giren Kenan Yıldız, harika bir gole imza attı.

Haberin Devamı

İtalya Kupası son 16 turunda Juventus ile Salernitana karşı karşıya geldi. Allianz Stadyumu'nda oynanan maçı 6-1 kazanan Juventus, adını çeyrek finale yazdırdı.

Konuk ekip, maçın ilk dakikasında Ikwuemesi'nin golüyle öne geçti ancak Juventus'un yanıtı gecikmedi. Siyah-beyazlılara farklı galibiyeti ve turu getiren golleri 12. dakikada Miretti, 35. dakikada Cambiaso, 54. dakikada Rugani, 75. dakikada Bronn (kendi kalesine) 88. dakikada Kenan Yıldız ve 90+1'de Timothy Weah kaydetti.

KENAN YILDIZ'DAN HARİKA GOL!

Juventus'ta 66. dakikada oyuna giren Kenan Yıldız, 75. dakikada Bronn'un kendi kalesine attığı golde şutu çeken isim oldu. Kenan'ın şutunda kaleciden dönen top Bronn'a çarparak ağlara gitti.

Milli yıldızımız, 88. dakikada sol çizgide altığı topu harika çalımlarla ceza alanına kadar taşıdı ve şık bir vuruşla ağları bulup yine adından söz ettirmeyi başardı.

Haberin Devamı

Timothy Weah'ın skoru belirleyen golü de görülmeye değerdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!