Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Transfer tahtası henüz açılmadı

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Transfer tahtası henüz açılmadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2024 21:20

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer yasağını kaldırmak için FIFA'daki 4 dosyayı kapattıklarını ve 2 dosyanın kaldığını belirtirken henüz transfer tahtasının açılmadığını kaydetti.

Haberin Devamı

Süper Lig ekibi Kayserispor'da transfer tahtasının açılması için yoğun çaba sarf ediliyor.

FIFA'nın usulsüz işlemlerden dolayı verdiği transfer yasağı cezası nedeniyle 9 Şubat'ta sona erecek ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapamayan Kayserispor'da çalışmalar hız kazanırken Başkan Ali Çamlı'dan açıklama geldi.

FIFA’daki 4 dosyayı kapattıklarını kaydeden Çamlı, 2 dosyalarının kaldığını belirtirken "Transfer tahtası henüz açılmadı. Bernard Mensah, Rio Ave Kulübü, Boavista Kulübü ve bir de FIFA’dan usulsüz işlemlerden dolayı gelen bir ceza vardı. Bugün bu 4 dosyayı kapattık. Bertolacci ve Denis Alibec dosyaları olmak üzere son 2 dosyamız kaldı. Uğraşıyoruz, inşallah yarın bunların altından kalkacağız. Tabii ki kolay olmuyor bu işler. Konuştuğumuz bu 6 dosyanın toplam bedeli 5 milyon Euro. Bu durum tamamen kötü yönetim, iş bilmeden yapılan işlerin Kayseri’ye maalesef verdiği hasardır. Yapacak bir şey yok, temizleyeceğiz Allah’ın izniyle. Yüzümüzün akıyla bu işin içinden çıkacağız. " açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

2023-24 yılı ara transfer dönemi 9 Şubat'ta sona erecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!