Kayserispor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2023 10:48

Kayserispor Başakşehir maçı ile iki ekip haftanın kapanış mücadelesinde karşı karşıya geliyor. İstanbul Başakşehir ile oynadığı son altı Süper Lig maçının dördünü kazanan Kayserispor, bu rekabet tarihinde daha önceki 22 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor. Kayserispor'a konuk olduğu son üç Süper Lig maçını gol atamadan kaybeden İstanbul Başakşehir, lig tarihinde hiçbir deplasmanda fileleri havalandıramadan üst üste dört yenilgi almadı. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Kayserispor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Kayserispor, tek sezonda üst üste üç galibiyet aldığı son süreci geçen sezonun ilk üç iç saha karşılaşmasında yaşadı. İstanbul Başakşehir, Süper Lig tarihinde altıncı maçlar itibarıyla daha az gol attığı ya da daha fazla gole izin verdiği bir sezon geçirmedi. Boz Boykuşlar, ligin bu aşamalarında en düşük gol averajında kaldığı sezonu yaşıyor.

İstanbul takımlarıyla oynadığı son altı Süper Lig maçını kazanamayan Kayserispor, son galibiyetini şu an sarı-kırmızılı ekibin başında olan Recep Uçar'ın o dönem çalıştırdığı Ümraniyespor karşısında aldı.

İstanbul Başakşehir, Çağdaş Atan yönetiminde çıktığı üç Süper Lig maçının ikisinden mağlup ayrıldı. Kulüp tarihinde görev yaptığı ilk dört lig karşılaşmasında 3+ yenilgi alan tek isim Aykut Kocaman.

Haberin Devamı

Bu sezon Süper Lig'deki hiçbir maçında ilk golü yemeyen iki takımdan biri Kayserispor. Sarı-kırmızılılar, buna karşılık açılışını yaptığı beş maçın sadece ikisini kazanabildi ve bu karşılaşmalarda 7 puan kaybetti. Kayserispor'un bu sezon Süper Lig'de attığı yedi golün üçü kafa vuruşlarıyla gelirken, Carlos Mane bu kafa gollerinin ikisine doğrudan katkı sağladı. Kayserispor'un bu sezon Süper Lig'de attığı yedi golün beşini kaydeden Mame Thiam, Türkiye kariyerinde İstanbul Başakşehir'i konuk ettiği dört resmi maçın hiçbirinde fileleri havalandıramadı.

Süper Lig kariyerinde Kayserispor karşısında görev yaptığı ilk 185 dakika içinde iki gol atan Danijel Aleksic, daha sonraki 450 dakikada sarı-kırmızılı ekibin filelerini havalandıramadı.
Süper Lig kariyerinde İstanbul takımlarına rakip olduğu 12 maçın hiçbirini kazanamayan Recep Uçar, İstanbul Başakşehir'i konuk ettiği tek karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

KAYSERİSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kayserispor Başakşehir maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!