Karadağ'da tarihi gece! Öne çıkan iddaa tercihi...

Güncelleme Tarihi:

Karadağda tarihi gece Öne çıkan iddaa tercihi...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2018 14:43

Kazakistan'da oynanan ilk maçı 1-0 kazanan Astana, avantajını Karadağ'da da koruyabilecek mi? Takımlardan son gelişmelere ve öne çıkan iddaa tercihine göz atalım...

Haberin Devamı

Sutjeska

- 4 yıllık bir aradan sonra geçtiğimiz sezon Karadağ 1. Ligi'ni, en yakın rakibinin 22 puan önünde, açık ara zirvede bitiren Sutjeska Niksic, Kazakistan'da oynanan ilk maçı 1-0 kaybetti.

- Rakibin Avrupa tecrübesi ve maç boyu baskısı düşünüldüğünde, 5 bin km'lik yol tepip gittikleri deplasmanda, rakibe sadece penaltıdan gol izni vermeleri kayda değerdi.

Astana

- Son 4 yılın Kazakistan Premier Lig şampiyonu Astana, 20 maçı geride bıraktığımız yeni sezonda da, 2 maç fazlasıyla, Kairat'ın 6 puan önünde lider durumda bulunuyor.

- Geçen yıl önce Letonya temsilcisi Spartaks, ardından da Polonya'dan Legia Varşova'yı eleyip play-off turuna kadar yükselmişler, İskoç Celtic'e kaybedip Avrupa Ligi gruplarına katılmaya hak kazanmışlardı.

- Slavia Prag ve Maccabi Tel Aviv'i geride bırakıp, son ana kadar Villarreal ile grup liderliği savaşı verdiklerini, Son 32 turunda ise Sporting'e, Portekiz'de soğuk terler döktürdüklerini unutmamak lazım.

Haberin Devamı

- Rakiplerine oranla ciddi bir Avrupa tecrübeleri var ve Sutjeska Niksic bu turu geçerse, büyük bir sürprize imza atmış olacak. Karadağ'da tarihi gece!

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!