Juventus Milan Süper Kupa maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Juventus Milan Süper Kupa maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2019 18:58

Juventus Milan Süper Kupa maçı bu akşam oldukça heyecan dolu bir mücadeleyi futbolseverlerin ekranlarına taşımaya hazırlanıyor. Avrupa'nın iki dev kulübü olan Juventus ve Milan bu akşam kupa mücadelesinde kozlarına paylaşacak. Büyük derbi bu akşam dünyanın birçok ülkesinde canlı olarak yayınlanacak. Kritik maç öncesi mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Juventus Milan Süper Kupa maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Süper Kupa mücadelesi ile İtalya futbolunun en büyüğü belli oluyor. Juventus ile Milan arasında oynanacak olan İtalya Süper Kupa finali, Suudi Arabistan'ın Kral Abdullah Spor Şehir Stadı'nda oynanacak. Peki, Juventus Milan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler

JUVENTUS MİLAN MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İtalya Süper Kupa mücadelesinde Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun 10 numaralı formayı giydiği Milan, Juventus karşısında çetin bir mücadele vermeye hazırlanıyor. 16 Ocak Çarşamba günü saat 20:30'da oynanacak mücadele, TRT Spor ekranından canlı izlenebilecek.

İki takım aralarında toplam 190 mücadele oynadı. Bu mücadelelerin 72'sinden Juventus, 54'ünden Milan galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Son 10 karşılaşmada ise Juventus sadece 1 kez kaybetti ve 1 kez beraberlik yaşadı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!