JR Smith'ten tarihi hata, Warriors uzatmada kazandı!

Güncelleme Tarihi:

JR Smithten tarihi hata, Warriors uzatmada kazandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 09:45

2017-18 sezonu NBA Finalleri'nin ilk maçının galibi, Cleveland Cavaliers’ı uzatmada geçen Golden State Warriors oldu. 107-107 iken JR Smith'in tarihi hatası maça damga vurdu!

Haberin Devamı

Cleveland Cavaliers, 2017-18 NBA final serisi ilk maçı için Golden State Warriors‘a konuk oldu ve beklentilerin aksine maç boyunca rakibine karşı başa baş bir oyun oynayıp galip ayrılacak noktaya da geldi.

Öyle ki, 4.7 saniye kala serbest atış çizgisine gelen George Hill, ilk atışıyla skoru eşitledi. İkinci atışını kaçırdı, JR Smith ribaundu aldı ve Cavs‘in eline dev bir şans daha geçti.

JR Smith, aldığı ribaunt sonrası topla birlikte yarı sahaya kadar koşmaya başladı. Zira Smith, takımının bu esnada önde olduğunu düşünerek topla birlikte geriye koştu ancak unuttuğu bir şey vardı: Skor 107-107 idi!

Uzatma bölümünde güçlü rotasyonunu kullanan Warriors, Shaun Livingston ve Klay Thompson’ın etkili oyunlarıyla maçı 124-114 kazandı.

Warriors cephesinde Stephen Curry, mücadelede 29 sayı, 9 asist ve 6 ribaund üretti ve takımının en skorer oyuncusu oldu. Kevin Durant’in 26 sayı, 6 asist ve 9 ribaund ile mücadele ettiği karşılaşmada Klay Thompson 24 sayı üretti. Ayrıca Draymond Green de 13 sayı, 11 ribaund, 9 asist ve 5 top çalma ile triple-double’ın kıyısından döndü.

Haberin Devamı

Müadeleyi 19/32 saha içi isabetiyle noktalayan ve 51 sayı, 8 asist, 8 ribaund üreten LeBron James, play-off sayı rekorunu da bu maçta kırmış oldu. Bu sezon sekizinci kez bir play-off maçında 40+ sayı üreten süperyıldız, aynı zamanda bu alanda da Jerry West’in rekorunu yakaladı.

Kevin Love ise 21 sayı ve 13 ribaund ile double-double yaptı.

(Eurohoops)

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!