Jose Mourinho'nun biletini kestiği Renato Sanches'in yeni rotası İstanbul! Süper Lig devine önerildi...

Güncelleme Tarihi:

Jose Mourinhonun biletini kestiği Renato Sanchesin yeni rotası İstanbul Süper Lig devine önerildi...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2024 11:02

Türkiye'de devre arası transfer döneminin açılmasına sayılı günler kala sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörlük koltuğuna Fernando Santos'u getiren Beşiktaş'ta takıma yapılacak olan takviyeler de merak ediliyordu. Yıllarca Portekiz Milli Takımı'nı çalıştıran ve Avrupa şampiyonluğu bulunan deneyimli çalıştırıcının eski öğrencilerinden Renato Sanches'in siyah - beyazlı takıma önerildiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'de tarihinin en çalkantılı sezonlarından birini geçiren Beşiktaş'ta teknik direktör düğümü çözülmüş ve resmi açıklama yapılmıştı. Siyah - beyazlı kulüp, son olarak Rıza Çalımbay'ın ayrılığı ardından boşalan teknik direktörlük görevine Fernando Santos'un getirildiğini duyurmuştu.

8 yıl boyunca Portekiz Milli Takımı'nı çalıştıran ve EURO 2016'da şampiyonluk sevinci yaşayan deneyimli çalıştırıcının gelişi sonrası takıma yapılacak olan takviyeler de merak ediliyordu.

BEŞİKTAŞ'A ÖNERİLDİ

Jose Mourinhonun biletini kestiği Renato Sanchesin yeni rotası İstanbul Süper Lig devine önerildi...

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Santos'un milli takımdan eski öğrencisi Renato Sanches, Beşiktaş'a önerildi.

Haberin Devamı

Teknik direktörlüğünü Jose Mourinho'nun yaptığı Roma'da forma giyen yıldız futbolcu, siyah - beyazlılara transfer olması halinde Fernando Santos ile yeniden bir araya gelmiş olacak.

Mourinho'nun bu sezon pek süre vermediği Portekizli futbolcunun menajerlerinin yeni bir takım arayışında olduğu ve Beşiktaş'ın güçlü bir aday olarak öne çıktığı kaydedildi.

Bu sezon Roma formasıyla 9 resmi maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu, 228 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti.

EURO 2016 ŞAMPİYONLUĞUNDA BERABERLERDİ

Jose Mourinhonun biletini kestiği Renato Sanchesin yeni rotası İstanbul Süper Lig devine önerildi...

Renato Sanches, Portekiz Milli Takımı'nın EURO 2016'yı kazandığı kadroda yer alıyordu. O dönem teknik direktörlük görevini ise Fernando Santos üstleniyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!