İstanbul’da binicilik şöleni

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da binicilik şöleni
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2022 07:00

Land Rover CDI Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları yarın start alıyor.

Haberin Devamı

Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenecek ve FEI kurallarına tabi uluslararası düzeyde hakemler tarafından yönetilecek turnuva; yıldızlar, junior, gençler ve büyükler kategorilerinde gerçekleşecek.

Binicilikte Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan ve Slovenya gibi balkan ülkelerini bir araya getiren ve 4 farklı kategoride her yaştan sporcunun kıyasıya mücadele ettiği Land Rover CDI Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları 15-17 Temmuz ve 29-31 Temmuz 2022 tarihlerinde Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşecek. FEI kurallarına tabi olarak uluslararası düzeyde hakemler tarafından yönetilen at terbiyesi yarışmaları yıldızlar, junior, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılacak. Toplam üç gün boyunca sürecek olan bu önemli yarışmalarda Türk binicilerin elde edecek puanlarına göre Avrupa’ya akredite olması hedefleniyor.

Haberin Devamı

GENÇLER iÇiN FIRSAT

Atların terbiyesi, itaati, teknik ustalıklarının ve birbirinden farklı gösterilerin yer aldığı yarışmalara tanık olan tüm atlı sporseverler aynı zamanda yarışma alanında Land Rover Defender modellerini yakından tanıma fırsatı yakalayacak. Gençlerin Avrupa’da kendilerini göstermelerine ve Türk biniciliğinin tanıtımı adına önemli bir rol oynayan organizasyonun ana sponsorluğunu Land Rover medya sponsorluğunu Demirören Medya ve Radyo D, sağlık sponsorluğunu ise Hastane Derindere üstleniyor.

BAKMADAN GEÇME!