İsmail Kartal: Hakeme sadece 'bu ağır oldu, yazıklar olsun' dedim

Güncelleme Tarihi:

İsmail Kartal: Hakeme sadece bu ağır oldu, yazıklar olsun dedim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2021 21:30

Konyaspor teknik direktörü İsmail Kartal, 4-3'lük Galatasaray maçında kırmızı kart gördüğü için stat dışında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal şunları söyledi:

"Oyuncularım sisteme ve taktiğe göre mücadele ediyor. Oyun olarak ligin 5-6 takımından biriyiz ama puan olarak o seviyede değiliz. Yaşanan sakatlıklar, hastalıklar zor duruma soktu bizi.

Antrenörlük hayatımda ilk kez kırmızı kart gördüm. Hocam niye takdir haklarınızı bu kadar rakip takımdan kullanıyorsunuz? Oyuncularımı niye bu kadar baskı altında bırakıyorsunuz? Bizim de emeklerimiz var, yazık günah, bu ağır oldu, yazıklar olsun' dedim, söylediğim bu. Bunun üstüne bana kırmızı kart gösterdiler. Bu kadar hastalık ve sakatlıkla mücadele ediyoruz, bunu söyleyemeyecek miyiz? Biz de insanız."

Kartal, stat çıkışında gazetecilere, gördüğü kırmızı karta ilişkin açıklamalarda bulundu.

Maçın 77. dakikasında pozisyona itirazı üzerine kırmızı kart gördüğünü anımsatan Kartal, şöyle konuştu:
"Kırmızı kartı hak etmedim. Biz de insanız. Bu pandemi döneminde, sakatlık ve hastalıkla mücadele ediyoruz. Bu kadar laf söyleyemeyecek miyiz yani. Hakeme karşı her hangi bir taciz ve hakaret yok. Hayatımda ilk defa kırmızı kart görüyorum. Bizim de canımız yanıyor. Bu kadar mücadele ediyoruz, koskoca şehri temsil ediyoruz. Onun için birazcık daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Bu kadar eksiğimize ve hızlı maç trafiğinde yorgun olan oyuncuların durumuna rağmen taktik disipline bağlı oyunla maçı kazandık."

Haberin Devamı

Kartal, mağlup oldukları karşılaşmalarda şansızlıklara boyun eğdiklerini ve sezon başından itibaren büyük mücadele verdiklerini belirterek, "Baktığımız zaman kaybettiğimiz maçlarda da oyunun galibi biziz. En son Hatayspor maçı, 2-1 kaybettik. Bence maçın hakkı beraberlikti. Son saniyelerde golümüz iptal edildi. Bu maçlarda verdiğimiz mücadelenin karşılığını alabilseydik, Konyaspor çok daha iyi yerlerde olabilirdi." diye konuştu.

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!