İnter Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

İnter Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2018 17:41

İtalyan devi İnter, Katalan ekibi Barcelona karşısında çetin bir mücadele verecek. Son 10 karşılaşmada İnter'e karşı sadece bir kez kaybeden Barcelona, üç karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. İtalya liginde iyi bir seri yakalayan İnter, Barcelona karşısında üç puan alarak liderlik koltuğuna ortak olmak istiyor. Peki, İnter Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

İnter Barcelona maçı için geri sayım başladı. Avrupa futbolunun iki büyük kulübünü karşı karşıya getirecek olan mücadele, futbolseverler tarafından yakından takip edilecek. Peki, İnter Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, mücadele hakkında bazı detaylar

İNTER BARCELONA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. hafta mücadelesinde İnter, Giuseppe Meazza Stadyumu'nda Barcelona'yı ağırlayacak. 6 Kasım Salı günü saat 23.00'da oynanacak mücadelenin yayıncı kuruluşu ise henüz bilinmiyor.

İKİ TAKIM HAKKINDA İSTATİSTİKLER

Inter, Avrupa kupalarında Barcelona ile oynadığı 11 maçın sadece ikisini kazandı (3B 6M) ve son iki karşılaşmada mağlup oldu. 

Barcelona, Inter ile Avrupa arenasında oynadığı maçlarda altı galibiyet aldı ancak bunların sadece biri deplasmanda geldi (1959 Fuar Şehirleri Kupası'nda 4-2).

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile oynadığı yedi maçın altısında gol atamayan Inter (1G 2B 4M), rakip filelere sadece üç gol gönderdi.

Avrupa arenasında Inter ile oynadığı son dört deplasman maçını kazanamayan Barcelona (3B 1M), son karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı (2009/10 Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı).

Inter, Şampiyonlar Ligi'nde İspanyol takımlarıyla oynadığı son sekiz maçın birini kazanabildi (3B 4M) ancak bu galibiyet Barcelona karşısında geldi (Nisan 2010'da 3-1).

Şampiyonlar Ligi gruplarında 11 maçtır kaybetmeyen Barcelona (9G 2B), bu karşılaşmaların dokuzunda kalesini gole kapattı.

Inter'in Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 20 maçın sadece biri berabere biterken (1-1 vs Trabzonspor), İtalyan ekibinin bu süreçte 10 galibiyeti bulunuyor (9M).

Barcelona forması giyen Philippe Coutinho, Şampiyonlar Ligi'inde sahaya çıktığı son yedi maçta 10 gole doğrudan katkı sağladı (6 gol & 4 asist).

Inter forması giyen Mauro Icardi, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ceza sahası içinden 11 şut çekti. Bu alandan Arjantinli oyuncudan daha yüksek sayıya ulaşan tek isim, Roma'dan Edin Dzeko (14).

Bu maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olan Lionel Messi, Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi deplasmanlarında attığı son 13 golün dokuzunu kaydetti (kendi kalesine atılan goller hariç).

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!