İddaa'da uzatmalarda atılan gol sayılır mı?

Güncelleme Tarihi:

İddaada uzatmalarda atılan gol sayılır mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2020 10:07

İddaa'da uzatmalar sayılır mı sorusu, kuponlarında yer verdiği mücadeleler uzatmalara giden pek çok futbolseverin araştırdığı konu olmaya başladı. Dün oynanan Liverpool Atletico Madrid maçında bu örnekle karşılaşan pek çok kişi, 'İddaa'da uzatmalar geçerli mi?' sorusuna yanıt aradı. Peki, İddaa'da uzatmalar dahil mi? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Liverpool, 1-0'ın rövanşında Atletico Madrid'i Anfield Road'da konuk etti ve uzatmalar sonrası 3-2 kaybedip elendi. Normal süresi 1-0 biten maçta iddaa'da hangi kurallar geçerli? Uzatmada atılan goller sayılıyor mu? Karşılaşma "2.5 ALT" mı bitti, yoksa "2.5 ÜST" mü geçerli olacak? İşte detaylı bilgiler

İDDAA'DA 90 DAKİKA GEÇERLİ! UZATMALAR İÇİN İSE...

İspanya'da 1-0 biten maçın rövanşında Atletico Madrid, Anfield Road'da Liverpool'u 3-2 yenip adını üst tura yazdırmayı başardı.

Liverpool, ilk yarının 43. dakikasında Wijnaldum ile öne geçti, mücadele de bu sonuçla uzatmaya gitti. Uzatmalarda Firmino skoru 2-0'a getirse de Marcos Llorente (2) ve Alvaro Morata'nın golleriyle 3-2 kazanan Atletico Madrid oldu.

Eğer iddaa'da "2.5 ÜST" veya "KG VAR" gibi gollü seçenekleri aldıysanız kaybettiniz! Çünkü iddaa'da sadece 90 dakika skorları geçerli.

Haberin Devamı

Kazanan tercihlerden bazıları ve oranları şu şekilde...

* Maç Sonucu 1 / 1,38
* İlk Yarı 1 / 1,80
* Maç Skoru 1-0 / 4,90

Uzatma anlarında ise "Canlı İddaa" oyunları açıktı ve örnek vermek gerekirse skor "2-2" iken uzatmalarda 1 gol daha çıkar oynamak için "Uzatmalar 3.5 Alt/Üst" gibi bir seçeneğe oynamanız gerekiyordu.

Liverpool TD Jürgen Klopp maçtan sonra, Adrian'a yüklenmemeleri gerektiğini açıkladı...


İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!