Hocası onu Neymar'a benzetiyor

Güncelleme Tarihi:

Hocası onu Neymara benzetiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 12:07

Hannover yakınlarındaki Lehrte kentinin en köklü futbol kulübü SV 06 Lehrte'nin alt yapısında oynayan Aytunçcan Kaya, üstün futbol yeteneğiyle dikkatleri çekiyor.

Haberin Devamı

U14 takımında forma giyen Aytunçcan, futbol stiliyle Brezilyalı ünlü futbolcu Neymar'a benzetiliyor. Genç yetenek attığı ve attırdığı gollerle takımının en önemli futbolcusu. Son oynanan maçta SV 06 Lehrte rakibi Rethmer'i 5-1 yenerken Aytunçcan üç gol attı. Bir golün de pasını verdi. 

Futbolcusunun performansından memnun olan antrenör Markus Schott da 14 yaşındaki futbolcuyla özel ilgileniyor. Genç yeteneğe övgü yağdıran antrenör Schott, “Aytunçcan takımımızın beyni durumunda. Daha şimdiden izleyici kitlesi oluştu. Attığı goller ve verdiği gol paslarıyla takıma önemli katkı yapıyor. Çok istekli bir futbolcu. Tutkuyla futbol oynuyor. Biz onu Barcelona'da oynayan Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar'a benzetiyoruz” dedi.
Dört yaşından beri futbol oynayan Aytunçcan da tek tutkusunun futbol olduğunu belirtti. Neymar haranı olduğunu söyleyen genç futbolcu “Her fırsatta Neymar'ın maçlarını tekrar tekrar izliyorum. Ben de onun gibi olmak istiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!