Hedefimiz yeni Özgeler yetiştirmek

Güncelleme Tarihi:

Hedefimiz yeni Özgeler yetiştirmek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 15:28

Türkiye Masa Tenisi Başkanı Kerim Koç ile Kocasinan Belediyesi Ahmet Çolakbayrakdar hedeflerinin Özge Yılmaz gibi önemli sporcular yetiştirmek olduğunu söylediler.

Haberin Devamı

Kayseri'de 20-22 ekim tarihlerinde gerçekleşen Masa Tenisi Küçükler Ferdi Türkiye Şampiyonası öncesi Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, Federasyon Yöneticisi Mücahit Soyak ve Kayseri İl Temsilcisi Umut Yılmaz, Kocasinan Belediyesi Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Koç, masa tenisine katkılarından dolayı Ahmet Çolakbayrakdar'a plaket takdim etti. Geçen yılın yıldızlar Türkiye Şampiyonu, büyükler Türkiye ikincisi, bu yılın gençler Türkiye Şampiyonu ve 2017 En iyi 10'lar Avrupa ikincisi olan Kocasinan Belediyesi sporcusu Özge Yılmaz'ın başarılı ön plana çıktığı görüşmede Koç ile Çolakbayrakdar ortak hedeflerinin yeni Özgeler yetiştirmek olduğunu söyledi.

ÖZGE ROL MODEL OLMALI
Çolakbayrakdar, "Özgenin rol model olması önemli. Türkiye'de ve yurt dışında başarılı oluyor o zaman bu rol modelini diğer çocuklara da aktarmak lazım. Annesi, babası, ailesinden herhangi bir birey sporcu olmayan çocuk yeteneğini sergiliyor" dedi.
Koç ise, "Özge ender yetişen sporculardan... Yolun çok başında Türkiye'de başarılı inşallah Avrupa'da da bu başarıyı gösterecek. Özge, Kayseri'de okullarda öğrencilerle biraya gelse yararlı olacağı kanaatindeyim" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!