Harden kafayı taktı, Melo’yu istiyor!

Güncelleme Tarihi:

Harden kafayı taktı, Melo’yu istiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2018 10:33

Carmelo Anthony, Houston Rockets’ın kendisine biçtiği rol için soğuk mesajlar gönderirken James Harden ikna çalışmalarına devam ediyor. NBA’in son MVP’si bunun için medya gücünü de sonuna kadar kullanıyor.

Haberin Devamı

Carmelo Anthony’nin NBA’deki geleceği halen belirsiz. Teknik olarak hala Atlanta Hawks oyuncusu olmasına karşın pek yakında 27.9 milyon dolarlık 2018-19 maaşının takım tarafından ödenerek serbest bırakılması bekleniyor.

Ve Anthony serbest kalır kalmaz Houston Rockets‘ın veteran forveti transfer için ilk sırada olduğu da biliniyor.

Son NBA MVP’si James Harden takımının Anthony’yi kadroya katması konusundaki umudunu ve isteğini son olarak ESPN‘e anlatarak Melo konusunda ne kadar istekli olduğunu bir kere daha belli etti:

“Çok yeteneğimiz var. Takımın başarılı olması için bazılarının fedakarlık yapması gerekecek. Bu dünyadaki herkes Carmelo’nun getireceklerini, yeteneğini ve becerilerini biliyor. Daha yapacak çok işi var. Rockets‘a gelirse onu en iyi şekilde kullanacağız.”

Haberin Devamı

Peki takımda kendisi, Chris Paul ve Carmelo Anthony gibi topu tutmayı seven yüksek egolu oyuncular olması sorun olmayacak mı? Bu konuda da Houston Chronicle‘a yanıt veren Harden çözümün iletişim olacağını iddia etti:

“Melo’nun ne kadar kolay skor yapabildiğini biliyoruz. Onunla biz konuştuk, sohbetler ettik. En önemlisi bu. Melo’yu getirdiğimizde, şampiyonluk için oynayacak bir takımın parçası olacaksa konuşmalar yapılması lazım. İyi iletişim kurulduğu sürece iyi şeyler olabilir.” (Eurohoops)

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!