Halil Umut Meler'e meslektaşlarından destek... Fırat Aydınus: 'Bu fotoğraflara iyi bakın, kararınızı alın!'

Güncelleme Tarihi:

Halil Umut Melere meslektaşlarından destek... Fırat Aydınus: Bu fotoğraflara iyi bakın, kararınızı alın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2023 07:44

Ankaragücü ile Rizespor'un karşı karşıya geldiği maçta hakem Halil Umut Meler fiziki saldırıya uğradu. Utanç gecesinin ardından Süper Lig'de son olarak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini yöneten hakem Atilla Karaoğlan ve Meler'in diğer meslektaşlarından paylaşımlar geldi. Eski hakem Fırat Aydınus ise, 'Onur ve şeref için birlik olun...' paylaşımıyla hakem ve gözlemcilere çağrıda bulundu.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin sonunda saha karıştı ve Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Olaylı saldırının ardından hakem camiasından tepkiler yükseldi.

Halil Umut Melere meslektaşlarından destek... Fırat Aydınus: Bu fotoğraflara iyi bakın, kararınızı alın

FIRAT AYDINUS: FOTOĞRAFLARA İYİ BAKIN

Eski hakem ve spor yorumcusu Fırat Aydınus, "Süper Lig kadrosundaki tüm hakemler ve gözlemciler; kurumlarınızdan bağımsız bir şekilde bu fotoğraflara iyi bakın… Onur ve şeref için birlik olun… Bu hafta sonu için kararınızı alın… Halil Umut Meler ülke futbolumuzun ve hakemliğimizin bir değeridir…" çağrısında bulundu.

Halil Umut Melere meslektaşlarından destek... Fırat Aydınus: Bu fotoğraflara iyi bakın, kararınızı alın

Haberin Devamı

ATİLLA KARAOĞLAN: O YUMRUK HEPİMİZE ATILDI KARDEŞİM

Mücadelenin ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından maç sonunda yumruklanan Halil Umut Meler'e Süper Lig hakemlerinden Atilla Karaoğlan'dan destek geldi. Olayın ardından Süper Lig'de son olarak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini yöneten hakem Atilla Karaoğlan,  "O yumruk hepimize atıldı kardeşim benim, yalnız değilsin" paylaşımını yaptı.

TÜRK FUTBOLU İÇİN KAPKARA BİR GECE

Ali Palabıyık da Halil Umut Meler'e yönelik saldırıya şu sözlerle tepki gösterdi: "Geçmiş olsun kardeşim, söylenecek söz yok. Türk futbolu için kapkara bir gece"

LALE ORTA: TÜRK FUTBOLUNUN EN KARA GÜNÜ

Eski MHK Başkanı Lale Orta da yaşananlara tepkisiz kalamadı. Lale Orta paylaşımında, "İçim acıdı. Türk futbolunun en kara günü... Şiddetle kınıyorum." ifadelerine yer verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!