Günün En Çok Oynanan Maçları (5 Ağustos 2023)

Güncelleme Tarihi:

Günün En Çok Oynanan Maçları (5 Ağustos 2023)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2023 12:07

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı

İlandır

Holstein Kiel - Greuther Fürth: 2.5 Üst

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Holstein Kiel - Greuther Fürth mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %37’si karşılaşmada en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Berat Kavuş’un Tercihi

Greuther Fürth, Paderborn'un kırmızı kart yemesinden sonra rahat kazandı. Paderborn kırmızı kart görmese belki de sahadan galibiyetle ayrılacaktı. Fürth eline geçen fırsatı iyi değerlendirdi ve 5 golle şov yaptı. Holstein Kiel ise skoru koruma üzerine bir oyun anlayışı benimsemiş ekiplerden biri. Fürth'ün geçen haftaki galibiyeti yanıltabilir. Alt-üst arasında seçim yapmanın zor olacağını düşündüğüm için toplam gol 2-3 seçeneğini değerlendireceğim.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (5 Ağustos 2023)

Norwich City - Hull City: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Norwich City - Hull City mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %34’ü karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yorumcusu Barış Keklik’in Tercihi

Norwich City efsanesi Teemu Pukki’nin kulüpten ayrılmasından sonra transfer pazarında arayışa giren ev sahibi ekip, oynadığı son altı hazırlık maçını da kaybetmemekle birlikte her maçta gol atabilecek yaratıcılığa girdiklerini gösterdiler. Hull City ise savunma konusunda sıkıntı çekmeye devam etse de Oscar Estupinan ve milli oyuncumuz Ozan Tufan sayesinde rakiplerine zorluk çektirmeye devam ediyorlar. Tempoyu belirleyen ekibin Norwich City olacağını düşünüyorum ama iki takımın da ilk maçlarında gol atacaklarını düşünüyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları (5 Ağustos 2023)

St. Etienne - Grenoble: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından St. Etienne - Grenoble mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %59’u St. Etienne galibiyetini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Cihan Dişli’nin Tercihi

Saint-Etienne, Ligue 1'e dönmenin favorileri arasında, Grenoble ise daha yükseğe bakmadan ligdeki konumunu korumak istiyor. Saint-Etienne, 2021-2022 sezonunun sonunda (29 Mayıs) Ajaccio ile oynanan play-off karşılaşması kapsamında Cauldron'da meydana gelen olayların ardından ceza almış ve 6 puanı silinmişti. Sezona kötü başlasalar da ikinci yarı toparlanmışlardı. Geçen sezondan ders aldıklarını ve bu sezon aynı şeyi yaşamak istemeyeceklerini düşünüyorum. Ev sahibinin başka seçeneği yok. Ligue 1'e dönmek istiyorsalar ilk maçtan bunu göstermeleri gerekiyor.

Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!