Günün En Çok Oynanan Maçları (26 Şubat 2024)

Güncelleme Tarihi:

Günün En Çok Oynanan Maçları (26 Şubat 2024)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2024 11:48

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Haberin Devamı

İlandır

Galatasaray – Antalyaspor: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Galatasaray – Antalyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %45’i  karşılaşmada Galatasaray’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi: Maç Sonucu 1 ve 2.5 Üst

Galatasaray, Sparta Prag'a Çekya'da 4-1 kaybedip Avrupa'dan elenince lige daha fazla önem vermeye başlayacaktır. Bunu da ilk maçtan, Antalyaspor karşısında bize hissettireceklerini düşünüyorum. Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı son anlarda bulduğu penaltı golüyle geçti ve maç fazlasıyla liderliğe oturdu. Sarı-kırmızılılar bunu da hesaba katıp hata yapmak istemeyecektir... Antalyaspor için aklımda hep Sergen Yalçın'ın, kupada Beşiktaş'a elendikten sonra "hedefsiz" kaldıklarını açıklaması dönüyor. O karşılaşmanın arkasından, Samsunspor deplasmanında 2-0 kaybettiler ve İstanbulspor'a 2-0'dan puan bıraktılar... Bence Galatasaray'dan, özellikle de Avrupa'da elendikten sonra, dominant bir iç saha maçı göreceğiz. Oyuncular taraftara kendilerini affettirmek isteyecektir. Farklı skor kapıda.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (26 Şubat 2024)

Girona – Vallecano: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Girona – Vallecano mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %47’si karşılaşmada Girona’nın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Alper Öcal’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Ligde son 3 maçında 1 puan alabilen Girona şampiyonluk şansını bence kaybetti, hocalarının dediği gibi asıl hedef Şampiyonlar Ligi ve bu hafta 4. sıra oynayan iki takım da puan kaybı yaşadı. Girona için telafi haftası. Takımda önemli bir eksik yok. Vallecano da rahat, ligde 6 maçtır kazanamıyorlar ve son 10 maçta tek galibiyetleri bulunuyor. Ev sahibi kazanarak kötü serisini sonlandırır.

Günün En Çok Oynanan Maçları (26 Şubat 2024)

Haberin Devamı

Roma – Torino: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından AS Roma – Torino mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %49’u karşılaşmada AS Roma’nın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi: Toplam Gol 2-3

Roma, Frosinone deplasmanında oldukça fazla pozisyon vermesine rağmen girdikleri pozisyonlarda hata yapmayınca maçı koparmasını bildi ve 3-0 kazandı. De Rossi’yle birlikte oyun olarak olmasa da takımdaki birlik konusunda net olarak bir şeylerin değiştiği gözüküyor. Torino ise hafta içi oynanan erteleme maçında sahasında Lazio’ya kaybederek 6 maçlık yenilmezlik serisinin sonlanmasına engel olamadı. Yine de 24 şut denemesi yaptıkları bir maç için şanssız bir skor olduğunu söyleyebilirim. Roma deplasmanından en azından 1 puanla çıkmak isteyeceklerdir. Bence Roma adına kolay bir maç olmayacak. Kontrollü bir oyun sonrası orta skorlu bir maç olması muhtemel. 2-3 gol aralığını öneriyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (26 Şubat 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!