Günün En Çok Oynanan Maçları (24 Aralık 2023)

Güncelleme Tarihi:

Günün En Çok Oynanan Maçları (24 Aralık 2023)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2023 14:43

Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli’de!

Haberin Devamı

İlandır

Fenerbahçe – Galatasaray: Maç Sonucu 1

Misli’de “Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından FenerbahçeGalatasaray mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %24’ü Fenerbahçe’nin kazanmasını bekliyor.

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi: 0,2 Çifte Şans

16 hafta sonunda 43 puanla zirveyi paylaşan Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadıköy'de kozlarını paylaşacak... Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanından 3 puanla döndü ancak Fred'i kaybetti. Brezilyalı oyuncunun yokluğu, herkesin kafasındaki derbi tahminini bir anda değiştirmiştir. Sakatlık sonrası dönüşüyle takımın oyununu yukarı çekmişti, olmaması sarı-lacivertlileri yaralayacak... Galatasaray da Fatih Karagümrük karşısında zorlandı ama 3 puan almasını bildi. Sar-kırmızılılar Davinson Sanchez'i riske etmeden galip geldi. Sacha Boey kart görmedi, Fernando Muslera cezadan dönecek... Beraberlik ağır basıyor ancak Fred'in kırmızı kartı sonrası derbinin ibresi bir tık Galatasaray'a döndü.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (24 Aralık 2023)

Adana Demirspor – Antalyaspor: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Adana Demirspor – Antalyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %25’i ev sahibi ekibin sahadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: 0,2 Çifte Şans

Geçen sezondan beri evinde müthiş giden Adana Demirspor, taraftarı önünde son 2 lig maçını kazanamadı. Genelde de 6 haftadır galibiyete hasretler. Antalyaspor ise 7 haftadır namağlup. Bu süreçte 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde ettiler. Antalyaspor'un yine yenilmeden sahadan ayrılacağını düşünüyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları (24 Aralık 2023)

Wolverhampton – Chelsea: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Wolverhampton – Chelsea mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %28’i tercihini konuk ekipten yana kullanıyor.

Misli Yorumcusu Premier Lig Türkiye’nin Tercihi: MS1

Pazar gününün tek maçında moralli taraf Chelsea. Salı gecesi Lig Kupası’ndan Stamford Bridge’de 90+2’de gelen beraberlik golü ve penaltılarla yarı finale yükselme başarısı ile Nkunku’nun sahalara dönmesi, Mudryk’un gol bulması derken Chelsea moralli. Wolves ise son 5 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Ev sahibinde kaleci Jose Sa ve Neto bu maçta da olmayacak gibi duruyor. İç sahada bu sezon Manchester City’yi ve Tottenham’ı yendiler ancak bu kez Chelsea önünde zorlanacaklarını ve kaybedeceklerini düşünüyorum. Tahminim konuk ekip Londra’ya 3 puanla döner.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (24 Aralık 2023)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!