Günün En Çok Oynanan Maçları (21 Ağustos 2023)

Güncelleme Tarihi:

Günün En Çok Oynanan Maçları (21 Ağustos 2023)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2023 12:51

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı

İlandır

Samsunspor – Fenerbahçe: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet ” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Samsunspor – Fenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %67’si karşılaşmada Fenerbahçe’nin galip olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Samsunspor, kurulum süreci devam eden bir takım. Sivasspor deplasmanında zorlandılar ancak 1 puan çıkarmasını bildiler. İç sahada ise Kırmızı-Beyazlılar daha farklı görüntüde olacaktır. Fenerbahçe ön tarafta bireysel yetenekleriyle gol bulma noktasında sıkıntı çekmez ancak savunma düzeni henüz oturmuş değil. Mücadele gücü yüksek bu karşılaşmada iki takımın da gol bulacağı görüşündeyim.

Günün En Çok Oynanan Maçları (21 Ağustos 2023)

Haberin Devamı

Alaves – Sevilla: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Alaves – Sevilla mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %71’i karşılaşmada Sevilla’nın galip gelmesini bekliyor.

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi: İlk Yarı Sonucu X

İki takım da ilk hafta maçlarını kaybetti. Ligin yeni ekiplerinden ev sahibi Alaves, Cadiz deplasmanında aslında çok da kötü değildi. Üçüncü bölgede fazla etkili olamadılar. Sevilla ise ligde Valencia yenilgisi sonrası hafta içi de UEFA Süper Kupa mücadelesinde Manchester City’e penaltılarda kaybetti. Fazla pozisyonlu bir maç beklemiyorum. İlk yarı dengede geçecektir. İlk yarı beraberliği ilk tercihim. Taraf bahsinde ise Sevilla’yı bir adım önde görüyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları (21 Ağustos 2023)

Bologna – AC Milan: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Bologna – AC Milan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %64’ü AC Milan galibiyetini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi: Toplam Gol 2-3

Milan, Tonali’nin takımdan ayrılması sonucunda özellikle orta saha bölgesine 7 değerli ve genç isim takviyesi yaptı. Özellikle Pulisic’in takım katkısının çok fazla olacağını düşünüyorum. Bologna, transferde genç ve yüksek bedellerle satış yapabileceği oyunculara yönelmeye devam ediyor. Teknik adam Motta ile yine keyif veren bir takım olmalarını bekliyorum. Pioli, Bologna’nın gücünün bilincinde oyun kontrolünü elinde tutan bir Milan isteyecektir. Bu durum kontrollü oyun ve orta skorlu bir sonuç yaratabilir. Öncelikli tercihim TGS 2,3 bahsi olacak.

Alayına misli! Misli'den herkese, tüm üyelere 20 TL hediye...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!