Günün En Çok Oynanan Maçları (19 Kasım 2023)

Güncelleme Tarihi:

Günün En Çok Oynanan Maçları (19 Kasım 2023)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2023 13:53

Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli’de!

Haberin Devamı

İlandır

Macaristan - Karadağ: Maç Sonucu 1

Misli’de “Süper Oran’’ bülteninde yer alan, günün öne çıkan maçlarından Macaristan – Karadağ mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %21’i ev sahibi Macaristan’ın kazanmasını bekliyor.

Misli Yorumcusu Halil Demirkıran’ın Tercihi: Deplasman 0.5 Üst

Gruptan çıkmayı garantileyen Macaristan, Karadağ maçına prestij için çıkacak. Macaristan, grupta oynadığı son 4 maçta kalesini gole kapatamadı. Özellikle son 2 maçta grubun zayıf ekipleri olan Litvanya ve Bulgaristan karşısında zorluk çektiler. Bu maçlardan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Macaristan, savunmada boşluklar verdi. Gruptan çıkmayı garantileyen Macaristan, bu maçta da konsantrasyon sorunu yaşayabilir. Karadağ da gruptan çıkabilmek adına bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmak zorunda. Karadağ, bu maçtan galibiyetle ayrılması halinde Sırbistan'ın Bulgaristan karşısında hata yapmasını bekleyecek. Deplasman ekibi riskler almak zorunda ve galibiyetten başka seçeneği yok. Macaristan karşısında skor bulacaklarını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (19 Kasım 2023)

Portekiz - İzlanda: 2.5 Üst

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan, günün öne çıkan maçlarından Portekiz – İzlanda mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %17’si tercihini karşılaşmanın 2.5 gol üzeri biteceğini yönünde kullanıyor.

Misli Editörü Zülal Pehlivan’ın Tercihi: Maç Sonucu 1 ve 2.5 Üst

Grupta oynadığı tüm maçları kazanarak 9'da 9 yapan Portekiz, EURO 2024'de yerini garantileyeli çok oluyor. Yine de bu Portekiz'in kendini geri çekip, rakibe göz açtıracağı anlamına gelmiyor. İzlanda ise her ne kadar güzel bir performans sergilese de dengesiz bir eleme turu geçirdi. İzlanda'nın artık ilk ikiye girme şansı da bulunmadığından maça amaçsız şekilde çıkacaklar. Portekiz'de de bazı oyuncuların dinlendirilme ve forma giyme şansı çok bulamayan oyuncuların sahaya çıkma ihtimali yüksek. Şartlar ne olursa olsun gollü bir karşılaşma olacağını ve Portekiz'in bu maçtan da galip ayrılarak şovunu yapacağını düşünüyorum. Tercihim MS1 ve 2.5 Üst olacak.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (19 Kasım 2023)

İspanya – Gürcistan: 2.5 Üst

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan, günün öne çıkan maçlarından İspanya – Gürcistan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %22’si karşılaşmanın 2.5 üst biteceğini düşünüyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Tercihi: İlk Yarı Sonucu 1

A Grubu’nda son maçlara girilirken; İskoçya’nın puan kaybetmesinin ardından İspanya liderlik koltuğunun tek sahibi oldu. Güney Kıbrıs deplasmanında erkenden skoru alınca fazla zorlanmadan ve yorulmadan kazanmış oldular. Gürcistan’ı yendikleri takdirde diğer sonuçlara bakmaksızın lider olarak grubu tamamlayacaklar. Beraberlik halinde bile İskoçya’ya karşı iyi bir averaj avantajına sahipler. Gürcistan’ın ise şansı kalmadı. İskoçya ile sahalarında takımın yıldızı Kvaratskhelia’nın attığı 2 golle berabere kalmışlardı. İspanya’yı da zorlamaya çalışacaklardır ancak işleri zor. İspanya ilk maçı deplasmanda 7-1 kazanmıştı. Bu maçta da işi sıkı tutup ilk yarıdan skoru almalarını bekliyorum. İspanya’nın ilk yarıyı 1-0 ya da 2-0 önde kapatacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Alayına misli! Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!