Günün En Çok Oynanan Maçları (12 Şubat 2024)

Güncelleme Tarihi:

Günün En Çok Oynanan Maçları (12 Şubat 2024)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2024 12:15

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Haberin Devamı

İlandır

Trabzonspor – Hatayspor: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Trabzonspor – Hatayspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %38’i  karşılaşmada Trabzonspor’un galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Berat Kavuş’un Tercihi: Deplasman 0.5 Üst

Trabzonspor'da eksikler ve kriz süreci hala daha sürüyor. Son olarak kupada turlayan bordo-mavili ekip, ligde de Beşiktaş'a karşı mağlup olmuştu. Pepe ve Onuachu'nun olmayışı Trabzonspor'un hücum aksiyonlarını ciddi anlamda etkiliyor. Hatayspor ise üst üste alınan 2 galibiyetin ardından orta sıralara kadar yükselmeyi başardı. Trabzonspor ve Hatayspor arasında oynanan geçmişteki karşılaşmalarda karşılıklı golleri çok kez gördük. Trabzonspor'un bu kez skor üretebileceğine güvenim düşük. Hatayspor'un skor üretebilme olasılığını ise yüksek görüyorum. Konuk ekibin en azından 1 golle rakip fileleri havalandırabileceği görüşündeyim.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (12 Şubat 2024)

Kayserispor – Beşiktaş: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Kayserispor – Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %56’sı karşılaşmada Beşiktaş’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi: Penaltı Olur

Burak Yılmaz öncesi ligde üst üste 7 yenilgi alan Kayserispor, genç teknik adamla çıktığı 2 lig maçında da sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Transfer tahtasını açıp orta alana ve hücuma takviye yaptılar... Beşiktaş ise önce ligde Trabzonspor'u, ardından kupada Antalyaspor'u yenerek morallendi. Transferin son günü orta alana bir tutucu (Al-Musrati), bir de yaratıcı (Ernest Muçi) eklediler. Savunmaya da lider (Joe Worrall) kiralamışlardı. 3 oyuncunun da ilk 11'de olması şaşırtmaz çünkü eksik sayısı 10! TD Fernando Santos yeni oyuncuları bir şekilde takıma entegre etmek isteyecektir... Tahmini zor maçta Kadir Sağlam'dan penaltı bekliyorum. Bu sezon Süper Lig'de 10 maç yönetti, 5 kez beyaz noktaya gitti. Son 2 maçında 3 kez penaltı işaret etti. Oranı makul.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (12 Şubat 2024)

Juventus – Udinese: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Juventus – Udinese mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %66’sı karşılaşmada Juventus’un galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Juventus, sürpriz Empoli beraberliği sonra Inter deplasmanında da kaybederek şampiyonluk yolunda yara aldı. Yeniden bir seri yakalayıp Inter’in hata yapmasını bekleyecekler. Vlahovic’in durumu belirsiz. Milik ve Chiesa ikilisiyle başlayabilirler. Udinese ise sahasında daha etkili oynayan bir ekip. Monza’ya karşı galibiyeti çok isteseler de beraberliğe razı oldular. Ligin en az maç kazanan ancak en çok berabere kalan ekibi durumundalar. Orta sahada Roberto Pereyra kart cezası sebebiyle yok. Udinese en azından 1 puan için mücadele edecek ancak Juventus’un bir puan kaybına daha izin vereceğini sanmıyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (12 Şubat 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!