Güney Kore'de açılışı son şampiyon Jeonbuk yapıyor! iddaa'da galibiyetlerine...

Güncelleme Tarihi:

Güney Korede açılışı son şampiyon Jeonbuk yapıyor iddaada galibiyetlerine...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2020 03:20

Asya'da koronavirüs konusunda en ciddi önlemleri alan ülkelerden biri olan Güney Kore, futbola da geri dönmeyi başardı. Maçların tamamı "seyircisiz" oynanacak ve hükümet de maçlar öncesinde ya da sonrasında herhangi bir vaka yaşanması durumunda ligi durdurma yetkisine sahip olacak. Son şampiyon Jeonbuk ile en önemli rakibi Suwon arasındaki açılış maçı öncesi son detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

JEONBUK - SUWON

Geçtiğimiz yıllarda ülkemizde Antalyaspor'u da çalıştıran Jose Morais'in başında olduğu Jeonbuk, son şampiyon apoletiyle sahaya çıkacak ancak kupayı getiren isimler Ricardo Lopes (11 gol - 7 asist) ve Seon-min Mun (10 gol - 11 asist) takımdan ayrıldı.

Morais'in yeni gol silahı Lars Veldwijk bakalım neler yapacak...

Suwon'daki sözleşmesi sona erice Jeonbuk'a katılan stoper Ja-ryong Koo'nun da eski takımına karşı performansı merak ediliyor.

Suwon'da ise geçen yıl 20 gole imza atıp "Gol Kralı" olan Adam Taggart, bu sezon da kuşkusuz takımın en önemli gol silahı olacak.

Salgının ilk anından beri maskeyle dolaştığını söyleyen Taggart, maç sırasında maske takmayacak olmayı ise "Kendimi çıplak hissedeceğim" diyerek nitelendirdi.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Im-saeng Lee, geçtiğimiz yıl zaman zaman çift forvetle sahaya çıkmış ve Taggart'ın yanında Hyun-gyu Oh yer almıştı. Yeni transfer Sulejman Krpic'i Taggart'ın yanında görebilme olasılığımız olduğu gibi, 3-4-3 düzeninde kanatlarda Eui-kwon Han ile Min-woo Kim izlememiz de şaşırtıcı olmaz. 

CANLI BAHİS'TE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İki takım arasında oynanan son 9 resmi maçın sadece 1'ini Suwon kazanabildi.

- İki takım da sezona Asya Şampiyonlar Ligi maçlarıyla giriş yapmıştı. Suwon oynadığı 2 maçı da kaybederken, Jeonbuk'un 2 maçı da "KG VAR" oldu.

- Jeonju Dünya Kupası Stadyumu'nda oynanan son 4 lig maçında Jeonbuk yenilgi yüzü görmedi. (3 galibiyet - 1 beraberlik)

TEK MAÇ'TA MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu mücadeleyi kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Jeonbuk" galibiyeti!

%21'lik kesim son şampiyonun sezona 3 puanla başlamasını bekliyor.

%12'lik kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve mücadelede en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

Süper Piyango biletinizi almak için hemen buraya tıklayın!


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!