Gümüşhanespor Kastamonuspor 1966 maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Gümüşhanespor Kastamonuspor 1966 maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 14:03

Spor Toto 2. Lig play-off yarı final rövanş maçında Gümüşhanespor ile Kastamonuspor karşı karşıya gelecek. Gümüşhanespor, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Kastamonuspor'u ağırlıyor. Peki Gümüşhanespor Kastamonuspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Haberin Devamı

TFF 1. Lig'e çıkacak son takımın belirleneceği 2. Lig Play-Off yarı final maçlarında heyecan dorukta. MKE Ankaragücü ve İstanbulspor adını TFF 1. Lig'e yazdıran iki ekip olmuştu. Gümüşhanespor ile Kastamunospor'da TFF 1. Lig yolunda karşı karşıya gelecek. ilk maç 2-2 sona ermişti. Kazanan takım adını 2. Lig Play-Off finaline yazdıracak...

Deplasmandaki ilk müsabakada 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Gümüşhanespor, bu akşamki müsabakada Kastamonuspor 1966 ile Gümüşhane Yenişehir Stadı’nda karşılaşacak. Maçta hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.

Gümüşhanespor Kastamonuspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Gümüşhane Yenişehir Stadı'nda oynanacak ve bu akşam saat 16.00'da başlayacak. Maçın canlı yayını bulunmuyor

Haberin Devamı

Gümüşhanespor tarafından, Kastamonuspor1966 taraftarına 176 kontenjan ayrıldı ve bilet fiyatları 5 TL olarak açıklandı.

Kastamonuspor yönetiminden açıklama!

Play-off maçlarının oynandığı şu günlerde taraftarımız olmayan bazı kişi ve mihraklarin bilhassa sosyal medyada Gümüşhanespor maçı öncesi ortamı gerecek açıklamalar yaptiklari gorulmektedir.Ayni durum Gümüşhane spor içinde gecerlidir, aldığımız duyumlara göre Kastamonuspor1966 ve Gümüşhanespor taraftarı gibi hareket ederek hakaretler yağdırıp her iki kulübümüzün hakiki taraftarları kiskirtilmaya çalışılmaktadır. Anadolumuzun iki güzide şehrinin ve taraftarlarının kötü niyetli bu kişilere ve açıklamalarını itibar etmemelerini tüm sporseverlerden önemle rica ediyoruz.

KASTAMONUSPOR 1966 KULÜP YONETIMI

Ziya Doğan: Gümüşhane'de turu atmak istiyoruz...

Üst üste oynanan maçların ardından takımların yürüyecek halinin kalmadığını da söyleyen Ziya Doğan, “Daha öncede dile getirdim.Ligin son iki haftasını ve Play-Off maçlarını dörder gün arayla oynadık. Gümüşhanespor’la oynadığımız ilk maçta da görüldü ki; ne bizim, ne de rakibin yürüyecek hali kalmadı. Bu kadar üst üste maç oynatılmaz. Yol şartlarını da bunu eklediğinizde takımların ne büyük sıkıntı çektiği ortaya çıkıyor. Bu planlamanın yanlış olduğunu bir kez daha dile getiriyorum. Bu kadar aceleye ne gerek var? Diğer ligler devam ederken 1 hafta boşluk verilmiş olsa ne olur? Hem seyircinin izlerken, hem futbolcunun oynarken zevk alacağı maçlara zemin hazırlanmış olur.

Haberin Devamı

Bugün Avrupa şampiyonalarında forma giyen futbolcular o maçlarda hangi heyecanı duyuyorsa bizim futbolcularımızda çıktıkları maçlarda aynı heyecanı duyuyor. Onlarda insan, onlarda futbolcu. Biz bu süreçte futbolcularımızı konuşarak ve dinlendirerek motive etmeye çalışıyoruz. Bu durum tüm takımlar için dezavantaj yaratıyor. Bu ağır maç temposu ve yorgunluk sakatlıkları da arttırıyor. Bizde sakatlar verdik, defansımızda zaafiyet oluştu. Bilindiği gibi 8 haftadır gol yemiyorduk ama son iki maçımızda goller yiyoruz. Bunları mazeret kabul etmiyoruz. Elimizdeki en iyi kadroyu çıkarıp Gümüşhane’de turu atlamak istiyoruz, bunu başaracağız” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!