Guardiola'dan Bayern Münih cevabı!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2019 15:36

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, kulüp yönetimin de aynı fikirde olması halinde görevinde kalmaya devam etmek istediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haberler | İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin teknik patronu Pep Guardiola, Bayern Münih'in başına geçeceği yönündeki iddialara cevap verdi.

Chelsea maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Katalan teknik adam, Manchester temsilcisinde mutlu olduğunu ve yönetimin de istemesi halinde takımda kalmaya devam etmeyi arzuladığını söyledi.

Pep Guardiola, "Oyuncularımla çalışırken hala eğleniyorum ve burada uzun süre kalmak istiyorum. Kulüp de isterse, kalırım." şeklinde konuştu.

UĞUR MELEKE: GURURLA VEDAPazartesi gecesi Manchester City, ligde Stoke’a konuk oldu. Müsabakaya çıkarken 13 puan farkla liderdiler ve şampiyonluk için kalan 9 maçın 4’ünü kazanmaları yeterliydi. City’nin hiçbir puan mecburiyetinin olmadığı o gün, Guardiola sahaya 11 asla çıktı. Sakatlıktan dönen Sterling ve Fernandinho, İspanya’ya gidip geldiği için antrenman eksiği olan Silva dahil tüm yıldızlarını riske etti ve maçı erken koparmasına rağmen 85 dakika oyuncu değişikliği yapmadı. Guardiola’nın bize garip gelebilecek bu tercihinin sebebi şuydu: Takımının maç kaybetmesini, kazanma alışkanlığının yok olmasını istemiyor. Kazanma serisi takımlara bir meleke kazandırır ve seriyi yitirmek de ruhsal istikrarsızlık demek. Guardiola’nın farkında olduğu basit bir gerçekti bu: Ciddiyet. Her şeyden ve herkesten önce ciddiyet.UĞUR MELEKE: GURURLA VEDA<br><br>Pazartesi gecesi Manchester City, ligde Stoke’a konuk oldu. Müsabakaya çıkarken 13 puan farkla liderdiler ve şampiyonluk için kalan 9 maçın 4’ünü kazanmaları yeterliydi. City’nin hiçbir puan mecburiyetinin olmadığı o gün, Guardiola sahaya 11 asla çıktı. Sakatlıktan dönen Sterling ve Fernandinho, İspanya’ya gidip geldiği için antrenman eksiği olan Silva dahil tüm yıldızlarını riske etti ve maçı erken koparmasına rağmen 85 dakika oyuncu değişikliği yapmadı. Guardiola’nın bize garip gelebilecek bu tercihinin sebebi şuydu: Takımının maç kaybetmesini, kazanma alışkanlığının yok olmasını istemiyor. Kazanma serisi takımlara bir meleke kazandırır ve seriyi yitirmek de ruhsal istikrarsızlık demek. Guardiola’nın farkında olduğu basit bir gerçekti bu: Ciddiyet. Her şeyden ve herkesten önce ciddiyet.

BAKMADAN GEÇME!