Göztepe’de Tijanic bu kez göze girdi! Denizlispor’un kahramanı Özer oldu...

Güncelleme Tarihi:

Göztepe’de Tijanic bu kez göze girdi Denizlispor’un kahramanı Özer oldu...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2022 12:07

Göztepe’de 3 puanı getiren golü atan David Tijanic bu kez göze girdi... Denizlispor’da Özer Özdemir, takımın kahramanı oldu... Bodrumspor çıkışını sürdürdü...

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Ege takımlarından son gelişmeleri sizler için derledik...

GÖZTEPE

Spor Toto 1’inci Lig’de cumartesi akşamı evinde seyircisiz maçta Manisa Futbol Kulübü’nü 1-0 yenerek moral tazeleyen Göztepe’de 3 puanı getiren golü atan David Tijanic bu kez göze girdi. Göztepe tarihinin en fazla bonservis bedeli ödenerek alınan oyuncusu olan Tijanic, geçen sezondan bu yana bir türlü beklentileri karşılayamadı. Süper Lig’de bazı maçlarda kritik goller atan Sloven oyuncu genel anlamda taraftarı memnun etmedi. 



Bu sezon da takımda kalan Tijanic, en çok eleştirilen futbolcuların başında geldi. Ancak son haftalarda toparlanan 25 yaşındaki futbolcu, Manisa FK karşılaşmasında çok klas bir gole de imza atarak galibiyetin mimarı oldu. Tijanic geçen sezon Süper Lig’de sarı-kırmızılı formayı 33 maçta giyerken, 4 kez fileleri sarstı. Bu sezon ise 16 müsabakada sahaya çıkan oyuncu ilk golünü Manisa FK’ya karşı atmış oldu.

Haberin Devamı

DENİZLİSPOR

Spor Toto 1’inci Lig’de evinde Altay’ı 2-1 yenerek kümede kalma yolunda camiasına umut veren Altaş Denizlispor’da Özer Özdemir, takımın kahramanı oldu. Takımın bankolarından olan 24 yaşındaki oyuncu, yeşil-siyahlılar 1-0 gerideyken önce 86’ncı dakikada beraberlik golünü kaydetti. Özer, bu kez 90’da sahneye çıkarak attığı golle Denizlispor’a hayat verdi. Maçın bitimiyle büyük sevinç yaşayan Denizlisporlu oyuncular ve teknik ekip, taraftarla birlikte Özer’i bağırlarına bastı. Denizlispor’a 2020-2021 sezonunda Süper Lig döneminde gelen 24 yaşındaki orta saha 3 sezondur yeşil-siyahlı formayı terletiyor. Bu sezon 9 maça çıkan Özer, ilk gollerini Altay’a karşı attı.

BODRUMSPOR

Spor Toto 1’inci Lig’de geçen hafta evinde Gençlerbirliği’ni 2-0 yenen Bodrumspor, Altınordu deplasmanından da aynı skorla galip dönerek çıkışını sürdürdü. Son iki maçını kazanmayı başaran yeşil-beyazlılar, Play-Off hattında kalırken, ilk 2 yarışı için de tekrar umutlandı. Teknik direktör İsmet Taşdemir kritik bir galibiyet aldıklarını belirterek oyuncularını kutladı.

Ligde 28 puanla ikinci sıradaki Çaykur Rizespor’un yalnız 1 puan gerisinde bulunan Bodrumspor’da İsmet Taşdemir, "Özellikle rakibimizin son 6 maçında puan alamamasını, bir buhran içerisinde olmasını değerlendirmeye çalıştık. Ancak reaksiyon vereceklerini de biliyorduk. Maça çok iyi başladık. Baskılı başladık ve bu baskı sonucu iki gol bulduk. Hedeflediğimiz, arzuladığımız bir oyunu oynadık" diye konuştu.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!