Göztepe'de Romal Palmer hayal kırıklığı yarattı

Güncelleme Tarihi:

Göztepede Romal Palmer hayal kırıklığı yarattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2022 13:22

Spor Toto 1’inci Lig’de 8’inci haftayı ’bay’ geçirecek Göztepe’de büyük umutlarla transfer edilen orta saha oyuncusu Romal Palmer, bir türlü kendini gösteremedi.

Haberin Devamı

İngiltere Championship ekibi Barnsley’den transfer edilen 24 yaşındaki futbolcu ilk 4 hafta sahaya ilk 11’de birde çıktı. İlk hafta 1-0 kazanılan Sakaryaspor maçında asist yapan İngiliz futbolcu, ardından kendini gösteremedi.

Ligin 5’inci haftasında deplasmanda oynanan Boluspor karşılaşmasında yedeğe çekilen Palmer, son 24 dakika oyuna girdi. Milli maç öncesi iç sahada 1-0 kazanılan Altınordu karşılaşmasında da kulübede olan oyuncu 86’da oyuna dahil oldu. Palmer, son Pendikspor karşılaşmasında ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Geçen sezon Barnsley’de 33 maça çıkıp istikrarlı bir görüntü ortaya koyan Palmer, şu ana kadar Göztepe’de beklenen performansı sergileyemedi.   

Altay'da Kutay dönüyor

Spor Toto 1’inci Lig’de pazartesi günü evinde Çaykur Rizespor’la karşılaşacak Altay’da stoper Kutay Yokuşlu, ilk 11’e dönmeye hazırlanıyor. Kasığındaki sakatlığı nedeniyle önceki hafta Yeni Malatyaspor deplasmanında kadroda yer almayan, geçen hafta da Eyüpspor önünde 90 dakika kulübede bekleyen 24 yaşındaki savunmacı formasına kavuşacak.

Haberin Devamı

İzmir ekibinde sarı kart cezalısı durumuna düşen İsveçli stoper Eric Björkander’in yokluğunda teknik direktör Sinan Kaloğlu’nun defansta Kutay’a görev vereceği öğrenildi. İlk 5 maçta 11’de yer alan genç futbolcunun tamamen iyileştiği ve göreve hazır olduğu ifade edildi. Bu arada siyah-beyazlılarda sakatlıktan çıkan santrfor Deniz Kadah takımdan ayrı çalışmalara başladı.

Altınordu’ya 3 as oyuncusundan iyi haber

Spor Toto 1’inci Lig’de pazar günü Tuzlaspor deplasmanında galip gelerek ilk 3 puanını almayı hedefleyen Altınordu’da, takımın as oyuncularından Ahmet İlhan Özek, Safa Kınalı ve Şeref Özcan’ın iyileşmesi teknik ekibin yüzünü güldürdü. Hafta başından bu yana takımla çalışmalara katılan 3 hücum oyuncusuyla ilgili son kararı teknik direktör Ufuk Kahraman’ın vereceği öğrenildi.

Attığı 3 gol ve yaptığı 1 asistle kırmızı-lacivertli ekibin en kilit ismi olan kaptan Ahmet İlhan, sakatlığı nedeniyle son 2 haftadaki Göztepe ve Keçiörengücü maçlarında forma giyemedi. Trabzonspor’dan kiralık gelen ve 1 kez rakip fileleri sarsan Safa, geçen hafta kadroda yer almadı. Pendik ve Göztepe müsabakalarını kaçıran Şeref ise geçen hafta kadroda olmasına rağmen riske edilmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!