Göztepe'de beklenmedik eksikler! Galatasaray'ın galibiyetine iddaa'da...

Güncelleme Tarihi:

Göztepede beklenmedik eksikler Galatasarayın galibiyetine iddaada...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2020 08:52

Üst üste 6 maç kaybetmedikten sonra son 2 maçından yenilgiyle ayrılan Göztepe, 6 maçlık periyottan 16 puan çıkarttıktan sonra Fatih Karagümrük'e yenilen Galatasaray'a konuk olurken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

GALATASARAY

- Üst üste gelen galibiyetler ve yenilgisiz geçen 6 maçlık seriden sonra Galatasaray, Fatih Karagümrük karşısında hem 3 puan kaybetti, hem TD Fatih Terim'den hem de stoper Marcao'dan oldu.

- Dün yapılan son antrenmanda sakatlanan Peter Etebo'nun durumu belirsiz. Sakatlıkları devam eden Fernando Muslera, Radamel Falcao ve Ryan Babel de Göztepe'ye karşı forma giyemeyecek.

- Koornavirüs karantinasında olan Fatih Öztürk, Emre Taşdemir ve Kerem Aktürkoğlu ile birlikte sarı-kırmızılı ekibin toplam eksik sayısı 8'e ulaşmış durumda...

- Saha kenarındaki komutasını Levent Şahin'e teslim edecek Terim'in stoperde "Donk & Luyindama" ile maça başlaması, en ileride yine Mbaye Diagne'ye görv vermesi bekleniyor.

GÖZTEPE

- Sezonun ilk 11 haftasında sadece 1 kez kaybeden Göztepe ise, son 2 maçta 0 çekti ve bununla birlikte önemli isimleri de İstanbul'a getiremedi.

Haberin Devamı

- Rutin koronavirüs kontrollerinde 3 ismin pozitif sonuç verdiği açıklandı, bu 3 isimden sadece İrfan Can Eğribayat kendisi açıkladığı için yokluğunu netleştirebiliyoruz.

- Hatayspor karşısında sakatlanan Alpaslan Öztürk de son sağlık kontrolleri sonrası zorlu İstanbul deplasmanında forma giyemeyecek bir diğer önemli eksik olarak açıklandı.

- Sezonun geneline baktığımızda Halil Akbunar (13 maç - 4 gol - 4 asist) ve son maçlarda Cherif Ndiaye (son 7 maç - 3 gol - 1 asist) dikkat çekti.

Göztepede beklenmedik eksikler Galatasarayın galibiyetine iddaada...

"Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'ın Barcelona günleri! Birbirinden güzel goller...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!