Girona 90'da attı, 4-3'lük skorla 69 bin TL kazandı

Güncelleme Tarihi:

Girona 90da attı, 4-3lük skorla 69 bin TL kazandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2024 06:30

Bir Misli üyesi "Girona – Atletico Madrid" mücadelesine skor tahmini yaptı. Üye yaptığı bahisle birlikte tek maçta 19.25 oran tahmin ederek 69.000 TL’nin sahibi oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İlandır

Girona, Atletico Madrid karşısında inanılmaz bir baskıyla karşılaşmaya başlamıştı. Maçın hemen başında kaçan pozisyon ardından 2. dakikada Girona golü buldu. Atletico Madrid’in Morata’yla cevabı 13. dakikada geldi. Savio 26’da sahneye çıktı. Savio önünde kalan topta Madrid file bekçisi Oblak’ı sert ve düzgün bir vuruşla mağlup etti ve takımını 2-1 öne geçirdi. Girona’nın atakları dur durak bilmiyordu. Köşe vuruşunu pasla kullanan Girona’da, Garcia ceza sahası içine iyi bir orta yaptı. Arka direkte topla buluşan yeni transfer Blind top ağlara gönderdi. Herkes ilk yarının 3-1’lik skorla bitmesini beklerken sahneye yine Alvaro Morata çıktı. Morata şık bir çalımın ardından kalecinin yanından topu ağlara göndermeyi başardı. İlk yarının sonlarında gelen bu golle birlikte Girona, soyunma odasına 3-2’lik üstünlükle gitti.

Haberin Devamı

İkinci yarıda sahnede yine Alvaro Morata vardı. Morata hattrick yaparak takımının skoru eşitlemesini sağladı. Morata’nın golünün ardından Girona, oyunu tek kaleye çevirmişti. Dakikalar 90’ı gösterdiğinde Ivan Martin ceza sahası içinde ufak bir resitalin ardından enfes bir şut çıkardı. Atletico Madrid kalecisi Jan Oblak sadece topu seyretmekle yetindi. Girona, Martin’in enfes golüyle birlikte sahadan 4-3 galip ayrıldı. 

Girona 90da attı, 4-3lük skorla 69 bin TL kazandı

Misli üyesi böylece tek maçta skor kuponuyla 19.25 oran tahmin ederek 69.000 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz.

Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Girona 90da attı, 4-3lük skorla 69 bin TL kazandı

Haberin Devamı

Girona 90da attı, 4-3lük skorla 69 bin TL kazandı

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!