Giray Bulak: "İhtiyacımız yok diye transfer yapmadık diyebiliriz"

Güncelleme Tarihi:

Giray Bulak: İhtiyacımız yok diye transfer yapmadık diyebiliriz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2018 17:24

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok’ta teknik direktör Giray Bulak, transfer yasağının takımı olumsuz yönde etkilemediğini söyledi.

Haberin Devamı

Bulak, Avrupa’da transferini özlediğimiz takımlar nasıl stabil kendi ekibini koruyor ve bir veya iki transfer yapıyorsa biz de kendimizi böyle bir takım profiline bürüyebiliriz. İhtiyacımız yok diye transfer yapmadık diyebiliriz dedi.

Giray Bulak, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında yaklaşan sezonu ve takımın durumunu değerlendirdi.

Balıkesirspor kulübünden olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Bulak, maddi sıkıntıların kulübün başarısını etkilemeyeceğini belirtti.

Bulak, İstenen ve yaşanması gereken sıkıntılar değildi yaşanılanlar ancak darlıktan çıkarak rahatlığa kavuştuk. Kulübümüz, taraftarlarımız, oyuncularımızla birlikte herkese bu yansıyacak dedi.

İHTİYACIMIZ YOK DİYE TRANSFER YAPMADIK DİYEBİLİRİZ

Transfer yasağına da değinen Bulak, bunun takımı olumsuz yönde etkilemediğini söyledi.

Haberin Devamı

Avrupadaki büyük takımlarında çoğunun sezon transfer yapmadan kendi ekiplerini koruyarak ilerlediklerini belirten Bulak şöyle konuştu:

Avrupa da transferini özlediğimiz takımlar nasıl stabil kendi ekibini koruyor ve bir veya iki transfer yapıyorsa biz de kendimizi böyle bir takım profiline bürüyebiliriz. İhtiyacımız yok diye transfer yapmadık diyebiliriz. Modern bir takım ve kulüp görüntüsü içerisinde altyapımıza yöneldik diyebiliriz. Yokluktan varlık çıkartmanın peşinde olacağımızı da söyleyebiliriz. 12-13 genç çocuğumuz bizimle beraber geçen sezon kendileri birinci ligde grubumuzun lideri, şampiyonu oldular. Süper Ligde Beşiktaş ile beraber final oynandı. Aslında bu final değildi bana göre bir rol maçı idi. Biz birinci ligin birincisi, onlar süper ligin birincisiydi ama 18’inci dakikada 3-2 mağlup olduk. Olsun, demek ki burada değerlerimiz var ki bunlar birinci oldu. Beşiktaşın önemli oyuncularından olabilecek Sedatı kiraladık ve devam ediyoruz. Sedat onların 21 yaş takımında bizim İbo da bizim 21 yaş takımımızda. Dolayısıyla bu felsefeden yola çıkarsak bu çocuklarında kazanılmasından yanayım.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!