Gaziantep'te dikkat çeken detay! Gökhan Gönül...

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte dikkat çeken detay Gökhan Gönül...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 18:31

Hürriyet Gazetesi Spor Yazarı Kenan Başaran, siyah beyazlıların şampiyonluğunu ilan edeceği Gaziantepspor-Beşiktaş maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

 İşte Kenan Başaran'ın maçla ilgili yorumları...

Beşiktaş, bugün şampiyonluğu ilan etmek için sahada. Bir kaza olur mu?
Futbol her türlü sonucu barındırsa da Beşiktaşlı futbolcuların bu akşam kötü bir sürprize izin vereceğini düşünmüyorum. Beşiktaş, adeta evinde oynayacak; rahat bir şekilde sonuca gider. Böylece içerideki son Osmanlı maçı taraftar için bir şampiyonluk partisine dönüşür.

Kadroları nasıl değerlendiriyorsunuz?
Quaresma'nın yokluğunda Cenk ilk 11'de. Aboubakar kanatta oynayacak. Kamerunlu, içeriye de sık kat ettiği için ileri uç pratikte çift forvet görünümü alacak. Aboubakar'ın içeriye girecek olması aynı zamanda Gökhan Gönül'e de daha boş bir koridor oluşturacaktır. Quaresma varken Gönül'ün çok fazla kanat bindirmesi yapmasına gerek yok. Bugün Gönül daha özgür oynayacak.

Haberin Devamı

Ligden düşen Gaziantepspor'un kadrosunda büyük eksikliler var, ama diğer yandan ilk defa forma şansı bulan isimler de kendilerini göstermek adına daha azimli bir oyun ortaya koyabilir.

Beşiktaş şampiyonluk Cenk de krallık için yarışıyor ayrıca. Milli oyuncu bu hedefine ulaşabilir mi?
Cenk için bu akşam öncelikle takımına kazandıracak golü atmaktır. Bugün krallığı düşüneceğini sanmıyorum. Diğer yandan da iki takımı teraziye koyduğumuzda Beşiktaş’ın gollü kazanması beklenen bir maç. Cenk için de bir avantaj bu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!