Galatasaray'ın yeni sağ beki DeAndre Yedlin!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın yeni sağ beki DeAndre Yedlin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2021 07:00

Premier Lig ekibi Newcastle United, gelecek sezon planlarında yer almayan ve Galatasaray’ın her konuda anlaştığı ABD’li futbolcuyu hemen göndermeyi kabul etti. Dün İngiliz ekibiyle bağlarını kopararak sarı kırmızılı kulübe 3.5 yıllık imza atan Yedlin, bugün İstanbul’a gelecek

Haberin Devamı

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Ara transfer döneminin hızlı kulüplerinden Galatasaray, takviyesini de yaptı.

Sarı kırmızılılar, Henry Onyekuru, Halil Dervişoğlu ve Mostafa Mohamed’den sonra DeAndre Yedlin’i de renklerine bağladı. Omar’ın yılbaşı gecesi geçirdiği kazada yaralanması nedeniyle transfer planlarını değiştiren Galatasaray yönetimi, bir haftadır görüştüğü ABD’li sağ beki kadrosuna kattı. İngiltere Premier Ligi ekibi Newcastle United’ın sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Yedlin’le yolları ayırma kararı aldığını öğrenen Galatasaray yönetimi, ABD’li oyuncu ile masaya oturdu.

HERHANGİ BİR ÖDEME YOK

Yapılan görüşmeler sonucu anlaşmaya varan taraflar, transferin hemen mi yoksa sezon sonu mu gerçekleşeceği konusunda İngiliz kulübünün vereceği kararı bekledi.

Haberin Devamı

Newcastle United, gelecek sezon planlarında yer almayan 27 yaşındaki oyuncunun ocak ayında ayrılmasına onay verince, dün resmi imzalar atıldı ve transfer kesinleşti. 3.5 yıllık anlaşma yapılan Yedlin, bugün İstanbul’a gelerek sarı kırmızılı takıma katılacak. Galatasaray bu transfer için Newcastle United’a herhangi bir ödeme yapmayacak.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" SADECE Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!