Galatasaray'dan sağ ve sol beke 'gurbetçi' hamlesi! Rota İtalya ve Almanya...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan sağ ve sol beke gurbetçi hamlesi Rota İtalya ve Almanya...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2024 11:08

Trendyol Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile aynı puanda bulundan ve 2. sırada yer alarak takibini sürdüren Galatasaray'da gözler devre arası transfer dönemine çevrildi. Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen ve play-off turunda yer aldığı UEFA Avrupa Ligi'nde de başarı hedefleyen sarı - kırmızılılarda sağ - sol bek mevkiileri için harekete geçildi. Yabancı sınırı nedeniyle yerli oyunculara yönelen Galatasaray, gündemine yurt dışındaki Türk futbolcuları aldı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Sezon başında kadrosuna Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Tete ve Davinson Sanchez gibi önemli isimleri katan Galatasaray, ligin geri kalanında özellikle bek rotasyonunda sıkıntı yaşamamak için çalışmalarını sürdürüyor. Sağ bekte Sacha Boey'e alternatif arayan sarı - kırmızılıların kadrosunda Angelino'nun ayrılığı sonrasında orijinal mevkii sol bek olan tek futbolcu Kazımcan Karataş olarak dikkat çekiyor.

Barış Alper Yılmaz'ı da zaman zaman sol bekte değerlendiren teknik direktör Okan Buruk, sezonun devamında bir problem yaşamamak için önceliğin bu bölgeye verilmesini istedi.

BERKAY YILMAZ SÜRPRİZİ

Galatasaraydan sağ ve sol beke gurbetçi hamlesi Rota İtalya ve Almanya...

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray Yönetimi, Freiburg U-19 takımında forma giyen Berkay Yılmaz'ı radarına aldı.

Haberin Devamı

Türk Milli Takımı’nın alt yaş kategorilerinde de görev yapan Berkay, scout ekibi tarafından teknik heyete önerilen ve tam not olan bir isim. Sadece sol bekte değil, orta sahanın solunda, hatta zaman zaman forvet arkasında da şans bulan genç oyuncu, etkili sol ayağıyla dikkat çekiyor.

Yönetimin, Kazımcan Karataş'ı kiralık olarak göndererek Yılmaz'ı kadroya katmak için kısa süre içinde Alman kulübüyle masaya oturacağı belirtildi.

ZEKİ ÇELİK LİSTE BAŞI

Galatasaraydan sağ ve sol beke gurbetçi hamlesi Rota İtalya ve Almanya...

Sağ bek mevkii için de yerli futbolculara yönelen sarı - kırmızılılarda gündeme ilk olarak Roma forması giyen Zeki Çelik geldi.

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun zaman zaman yedek kulübesinde oturttuğu Çelik için Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle masaya oturacağı kaydedildi.

ALTERNATİF BÜNYAMİN BALCI

Galatasaraydan sağ ve sol beke gurbetçi hamlesi Rota İtalya ve Almanya...

Sarı - kırmızılı yönetimin ayrıca Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı için de görüşme halinde olduğu ve bütçeye en uygun isimlerle transferde ileri safhaya geçeceği aktarıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!