‘Galatasaray'da Marcao yerine Lemina denenecek! 1 hafta içerisinde…’

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2020 01:07

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Marcao’nun sakatlığı ve yerine hangi ismin favori olduğunu Spor Arena’ya açıkladı.

Haberin Devamı

Muhabirimiz Ali Naci Küçük, Marcao’nun iç yan bağlarında oluşan 2. derece esneme ve sezonu kapatma ihtimali sonrası Brezilyalı oyuncunun sakatlığı ve yerine hangi alternatif isimlerin olabileceği ile ilgili son bilgileri Uğur Yapıcı’ya aktardı.

Öne çıkan gelişmeler şu şekilde:

Marcao için ön görülen tedavi süresi 4 hafta ve Brezilyalı stoper Galatasaray’ın sırasıyla oynayacağı Çaykur Rizespor, Gaziantep, Başakşehir ve Trabzonspor maçlarında kesin olarak forma giyemeyecek.

'Stoper krizi yaşanıyor'

Galatasaray’ın şampiyonluk yarışında hayati önem taşıyan 4 karşılaşmasında Marcao görev alamayacak, sağlık kurulu yoğun bir tedavi ile sahalara döndürmek için çabalıyorlar amaç belki de şampiyonluğun kaderini belirleyecek Alanyaspor deplasmanına yetiştirebilmek Brezilyalı oyuncu da bir an önce oynamak istiyor. Şu anda takımda ciddi bir stoper sorunu var Luyindama da sakatlanarak sezonu kapatmıştı ve Donk cankurtaran görevi görerek çok iyi bir performans sergilemişti. Galatasaray geçen yıl forvet krizi yaşayarak şampiyon olmuştu bu sefer de stoper krizi yaşıyorlar.

Haberin Devamı

‘Ahmet Çalık ve Emin Bayram sınıfı geçemezse stopere Lemina denenecek’

Öncelikle stoperin vazgeçilmezi Donk oldu onun yanında kimin oynayacağı soru işareti ancak Fatih Terim ilk şansı Ahmet Çalık’a verecek. Ahmet bu şansı kullanamazsa 18 yaşındaki Emin Bayram taktik antrenmanlarda denenecek. Eğer iki oyuncu da sınıfı geçemezse Fatih hocanın aklında Lemina’yı stopere çekip orta sahada Seri, Belhanda ve Ömer Bayram üçlüsü ile çıkarak bir anlamda stoperi daha tecrübeli bir isme bırakabilir. Bunun taktik kararını önümüzdeki 1 hafta içerisinde Ahmet ve Emin’in performansları netleştirecek.

 

Bundesliga maçları ÜCRETSİZ CANLI YAYINLA Misli.com'da! Oynamak/İzlemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!