Galatasaray'da Icardi dünya yıldızlarını solladı! İspanya'dan sürpriz teklif geldi...

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda Icardi dünya yıldızlarını solladı İspanyadan sürpriz teklif geldi...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2023 09:37

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, takımının geçen yıl ulaştığı şampiyonluğa büyük bir katkı sunarken kazanılan başarının en önemli mimarlarından birisi olmuştu. Yıldız oyuncu, yeni sezona da müthiş bir başlangıç yaparak tüm dikkatleri yeniden üzerine çekmeyi başardı. Sarı-Kırmızılı ekibin Arjantinli futbolcusu, oynadığı futbol ve attığı gollerle dünya yıldızlarını sollamayı başardı.

Haberin Devamı

Arjantinli yıldız Mauro Icardi, yeni sezona harika bir başlangıç yaparken skor katkısıyla dünyaca ünlü yıldızları arkasında bıraktı. Galatasaraylı taraftarların büyük sevgisini kazanan Icardi, yapılan araştırmanın ardından yine bütün dikkatleri kendisine çekmeyi başaracak. Öte yandan, Galatasaray'ın Arjantinli golcüsüne sürpriz bir teklif de geldi.

Sürpriz talip çıktı

Fanatik'in İtalyan basınından derlediği habere göre; İspanya ekiplerinden Real Betis, 30 yaşındaki golcüyü yakından takip ediyor.

Calciomercatonews adlı internet sitesinde bulunduğu belirtilen haberde, Icardi için şu ifadeler kullanıldı: Icardi, Türkiye'de gol üstüne gol atmaya devam ediyor ve bir kez daha önde gelen kulüplerin ilgisini çekiyor. Real Betis, gelecek sezon için onu listeye aldı. Mauro Icardi, Real Betis'in gol ve asist garantisi olacak.

Haberin Devamı

Devre arasında teklif gelebilir

İspanyol ekibinin, Arjantinli oyuncu için devre arasında sarı-kırmızılı takımın kapısını çalması bekleniyor. Mauro Icardi ile Galatasaray öncesi birçok Arap ekibi de ilgilenmiş ancak o tercihini Galatasaray'dan yana kullanmıştı.

Dünyaca ünlü yıldızları peşine taktı

Avrupa’nın ilk 10 ligi arasında yapılan araştırmaya göre 2023 yılında skora en fazla katkı sağlayan oyuncu, tüm yıldızları sollayan Galatasaray’ın santrforu Mauro Icardi oldu. Arjantinli futbolcu bu süreçte 26 gol 6 asistle toplam 32 gole katkıda bulunurken, onu geçen sezonu Tottenham’da bitirip bu sezona Bayern Münih’te başlayan Harry Kane izledi. İngiliz futbolcunun 25 gol ve 6 asistle, 31 gole katkısı var. 24 gol 5 asistle (29 skor katkısı) Inter’den Lautaro Martinez, 23 gol 6 asistle de (29 skor katkısı) Manchester City’den Erling Haaland, zirveyi takip eden isimler oldu.

Icardi'nin genel performansı

30 yaşındaki oyuncu, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 14 maça çıktı ve 12 gol, 2 asist yapma başarısı gösterdi. Galatasaray'da toplamda ise 40 maça çıkan Arjantinli golcü; 35 gol, 10 asistlik performans ortaya koydu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!