Galatasaray'da Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu'ndan Fatih Terim çağrısı!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlundan Fatih Terim çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2021 17:12

Galatasaray Başkan adaylarından Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu, yapılacak seçim öncesinde Fatih Terim konusunda çağrıda bulundular.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, seçimler yapılana kadar futbol takımının yapılanmasıyla ilgili kararların Fatih Terim tarafından alınmasını ve çalışmaların vakit kaybetmeden başlaması çağrısında bulundu.

İşte Burak Elmas'ın açıklaması;

2021 yılı olağan seçimli genel kurulumuzun, İçişleri Bakanlığı genelgesi ile ertelenmesi sonucu, Haziran ayı içinde tüzüğümüzün de öngördüğü gibi en kısa sürede yapılacağı aşikardır.

Bugünden başlayarak, yeni yönetimin seçimi ve işe başlamasına kadar geçecek olan süre, özellikle futbol takımımızın sezon planlaması açısından hayati önem taşımaktadır. Mevcut oyuncu kontratlannin uzatılması, yenilenmesi ve/veya feshi ve 2021-2022 sezonuna yönelik takım planlaması adına yapılacak transfer görüşmeleri için acil bir eylem planı gerekmektedir.

Haberin Devamı

Seçimlerin ertelenmesi, Galatasaray'ın yüksek menfaatlerini sekteye uğratmaya sebep olmamalı, ancak bir ortak akıl ve plan çerçevesinde hızla hareket edilmelidir.

Dolayısıyla, seçimler yapılıp yeni yönetim işe başlayana kadar, futbol ile ilgili süreç ve alınacak kararlarda (her ne kadar mukavelesi 31 mayıs 2021 tarihinde sona erecek olsa da) mevcut teknik direktörümüz ve divan kurulu üyemiz Sn. Fatih Terim'in rehberliğinde çalışılması en doğru ve güvenilir yol olacaktır

EŞREH HAMAMCIOĞLU DA PAYLAŞTI

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ise tüm başkan adaylarına, Fatih Terim ile yola devam edeceklerini belirten ortak bir bildiriyi imzalamaları yönünde çağrı yaptı.

Galatasarayda Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlundan Fatih Terim çağrısı

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!