Galatasaray'a bir değil iki forvet! 4 aday var...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya bir değil iki forvet 4 aday var...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2018 23:56

Galatasaray iki forvetle kadroyu takviye etmek için çabalıyor. Modeste ile imza parası konusunda pazarlıklar yürütülürken, Niasse için de kiralama formülü üzerinde duruluyor.

Haberin Devamı

Transfer döneminin sona ermesine artık 6 gün kalırken Galatasaray, kadrosuna 1 değil 2 golcü takviyesi yapma kararı aldı. Bafetimbi Gomis’in Al Hilal’e transferi sonrasında Oumar Niasse, Anthony Modeste ve Danny Welbeck ile görüşen sarı kırmızılılar, bir de yerli golcü almak için temaslara başladı. Teknik direktör Fatih Terim, lejyoner bir santrforun yanı sıra Şampiyonlar Ligi, Türkiye Ligi ve kupayı da düşünerek forvet alternatiflerinin artırılması isteğinden vazgeçmedi.

Gomis takımdayken de golcü isteyen Terim, transferin bitimine 6 gün kala yönetime 2 santrforun birden takıma katılması gerektiğini vurguladı. Modeste ile yıllık 3 milyon Euro karşılığında anlaşan Galatasaray, Fransız golcü ile imza parası konusunda son görüşmelerini yapmaya başladı.

Haberin Devamı

5 milyon Euro imza parası isteyen Modeste’nin menajerine Galatasaray yönetimi teklifini yaptı. Sarı kırmızılılar, Fransız golcüye teklif ettiği 3 yıllık kontrat süresi boyunca her sezon eşit taksitle ödenmesi kaydı ile toplam 3 milyon Euro imza parası teklif etti.

Galatasaray bir taraftan da gelmek isteyen Niasse için ise Everton ile kiralama konusunda görüşüyor. UEFA kriterleri gereğince şu anda 5.5 milyon Euro transferde harcama hakkı olan Galatasaray, hem ceza almamak, hem de Şampiyonlar Ligi kadrosu ile alakalı sorun yaşamamak
için bonservisi elinde olan Modeste tapusuyla almak ya da Niasse’yi 1 yıllığına kiralama üzerine yoğun mesai yapıyor.

Şu an kadrosunda 11 yabancısı bulanan ve Ndiaye, bir forvet ve bir stoper takviyesi ile 14 lejyoner kontenjanını dolduracak olan sarı kırmızılılar, bu nedenle yerli forvet takviyesine yönelecek.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!