Galatasaray, Scoutium ile iş birliği anlaşması imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray, Scoutium ile iş birliği anlaşması imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2023 15:58

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Scoutium ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı ekibin bu anlaşma kapsamındaki ana hedefi, Galatasaray Akademisi’ne futbol okullarından oyuncu kazandırmak ve futbol okullarındaki 15.000 sporcusunu yakından takip ederek raporlayabilmek.

Yapılan anlaşmayla birlikte Türkiye'de yaklaşık 100 futbol okulunda, yılda oynanacak 5 bin karşılaşma kayıt altına alınacak ve bireysel olarak yaklaşık 100 bin bireysel oyuncu analizi Galatasaray'a özel olarak hazırlanacak.

Galatasaray, futbol okullarındaki yetenekli futbolcuların gelişimlerini düzenli olarak takip edebilecek, maç videolarını izleyebilecek, kişisel istatistiklerini görüntüleyerek dünyada 50 milyona yakın futbolcu adayının sahip olmadığı bir değere ulaşacak. Veliler de çocuklarının gelişimlerini, kişiselleştirilmiş videoları ve istatistikleri üzerinden görüntüleyerek takip edebilecek.

Haberin Devamı

Galatasaray SK Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bora İsmail Bahçetepe; “Scoutium ile yaptığımız iş birliği için bizler de çok heyecanlıyız. Futbol okulu bünyemizdeki yeteneklerin hepsini düzenli olarak takip edip altyapımıza kazandırmak istiyoruz. Galatasaray olarak şampiyonluklar kazanırken A Takımımızda da kendi yetiştirdiğimiz oyuncuları görmek istiyoruz.” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!