Galatasaray Panathinaikos hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2019 10:02

Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına devam eden Galatasaray, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Galatasaray'ın, sezon öncesi Panathinaikos ile mücadele edeceği maça kısa süre kala, maçın saat kanal de tarih bilgisi de sporseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, Galatasaray Panathinaikos hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek. Hazırlık maçına kısa bir süre kala, maça dair saat ve yayıncı kanal bilgisi, futbolseverler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Galatasaray Panathinaikos maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarına devam eden Galatasaray, yeni transferlerini denemek ve eksik yönlerini görmek için Panathinaikos ile hazırlık maçı yapacak. İki ekip, Avrupa kupaları tarihinde daha önce iki kez karşılaştı. Söz konusu müsabakaların ikisini de sarı-kırmızılı ekip kazandı. İşte, Galatasaray Panathinaikos hazırlık maçı hakkında tüm detaylar...

Galatasaray yarın Panathinaikos ile karşılaşacak Sarı-kırmızılı ekip, 2019-2020 sezonu hazırlıkları kapsamında 3 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00'de Türk Telekom Stadı'nda Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, D Smart'ın Spor Smart kanalında canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

Galatasaray Panathinaikos hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda

BAKMADAN GEÇME!