Galatasaray Espor takımına yeni sponsor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Espor takımına yeni sponsor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2022 15:51

Galatasaray Spor Kulübü oyun ve blockchain sektöründe hızlı bir yükseliş sergileyen Metaverse VR ile yeni iş birliğine imza attı. Metaverse VR, Galatasaray Espor takımlarının forma ense sponsoru oldu.

Haberin Devamı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda düzenlenen imza töreninde Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral, Metaverse VR CEO’su Mustafa Yavuz, Galatasaray Espor Genel Menajeri Deniz Çınar ve sporcularımız yer aldı.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral, espor alanındaki yatırımları büyüterek hedefi yüksek tutmak istediklerini belirterek, “Hayırlı olsun diyorum. Birçok espor takımımız var. League of Legends, Valorant, Pes, FIFA, NBA… Bütün formalarımızın sırtında Metaverse VR markasını görmekten mutluluk duyacağız. İnşallah yatırımlarımızın devamını getireceğiz ve hedeflerimizi her zaman yüksek tutacağız. Bu anlaşma ile birlikte daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Metaverse VR CEO’su Mustafa Yavuz ise, “Bugün Galatasaray ile burada espor anlaşması için topandık. Bunun yanında Galatasaray’da futbolculara stat içerisinde yapmış olduğumuz özel çekimler var. Bunları daha sonra stada gelen taraftarlarımız müze gezintilerinde izleyebilecek. Bu ikinci iş birliğimiz. Stadın bazı bölümlerinde 360 derece çekimleri olacak. Gelen taraftarlarımız bundan yararlanabilecek. Şu anda yaptığımız yazılımlar var. Yavaş yavaş altyapılarını hazırlıyoruz. VR teknolojisi ucu açık. Farklı dallarda çok güzel sonuçlar çıkarabiliyor. Bu sadece forma sponsorluğu değil. Farklı reklam anlaşmaları da yapıyoruz. Bu haftaki Galatasaray - Beşiktaş derbisinde panolarda reklamlarımız görülecek. Blockchain tarafındaki yatırımcılarımıza bir sürprizim vardı. Çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!