Galatasaray Dursun Özbek'ten Ali Koç'a Abdülkerim Bardakcı göndermesi: Onlar burun kıvırdı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Dursun Özbekten Ali Koça Abdülkerim Bardakcı göndermesi: Onlar burun kıvırdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2024 07:00

Dün 5 oyuncusu ile sözleşme yenileyen G.Saray’da Başkan Dursun Özbek’ten Ali Koç’a Abdülkerim üzerinden gönderme. Ali Koç’un Abdülkerim ile yaptığı konuşmada “Sen 20 milyon lira eder misin?” dediği iddia edilirken bu sözlere atıfta bulunan Özbek, Abdülkerim’i hitaben “Performansınla birçok kişiyi düşüncelerine pişman ettin” dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray, dün kaptan Fernando Muslera, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz ile sözleşme yeniledi. RAMS Park’taki törende Galatasaray Başkanı Dursun Özbek kulübe katkıları için teşekkür etti. Özbek, Abdülkerim Bardakcı ile yaptığı görüşmede “Sen 20 milyon lira eder misin” dediği iddia edilen ezeli rakip Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a milli oyuncu üzerinden şu göndermeyi yaptı:

HEDEFİM EFSANELER ARASINA GİRMEK

“Abdülkerim Bardakcı... Kimileri sana burun kıvırdı, biz senden hiç şüphe etmedik. Sen de performansınla birçok kişiyi düşüncelerine pişman ettin. Önünde uzun başarılı yıllar var. Sana da büyük bir teşekkürlerimi gönderiyorum.”Abdülkerim ise Geldiğimde iyi oynayarak, efsaneler arasına girmek istediğimi söyledim. İnşallah hayallerim doğrultusunda güzel bir şekilde ilerlerim” diye konuştu.

Haberin Devamı

TORREİRA TAKIMIN DİNAMOSU

Dursun Özbek: Torreira takımımızın enerji küpü, orta sahamızın dinamosu. Seni çok seviyoruz.” 

Torreira: “Herkese çok teşekkür ederim. Muslera’ya ayrıca teşekkür ederim, çünkü onun sayesinde geldim.” 

Dursun Özbek: “Barış Alper Yılmaz, Türk futbolunun yükselen yıldızı. Bu azminden en ufak bir parça bile kaybetmemeni diliyorum.”

Barış Alper Yılmaz: “Çok mutluyum. Her iki taraf için de hayırlı olsun.

G.SARAY’IN SONSUZA KADAR PARÇASI OLMAYA DEVAM EDECEĞiM

Dursun Özbek’in “Yabancı değil, bizden biri. Sözleşme için çok kısa konuştuk, ikiletmedi. İlerleyen süreçte camiamızın içinde devam etmesini planlıyoruz” dediği Muslera ise şunları söyledi: “13 yıl... Dile kolay, bir ömür. Burada güzel yıllar geçirdim. 16 şampiyonluk gördüm ama G.Saray, Türkiye’nin en büyüğü. Bu yolda devam etmeliyiz. Oyuncu olarak buradayım, ilerde de bu takım bir parçası olmaya sonsuza kadar devam edeceğim.”

KAAN AYHAN HER ZAMAN GÖREVE HAZIR

Dursun Özbek: “Kaan Ayhan kardeşim, her zaman göreve hazırdır. İhtiyaç olduğunda her pozisyonda oynayıp, aklını ve kalbini kullanan çok değerli bir sporcumuz.” Kaan Ayhan: “Çok mutluyum, 1,5 sene önce geldim. Böyle büyük bir camiaya gelmek değil, kalmak daha zor bir beceri. Yönetimi, taraftarı ikna edebildiğim için mutluyum. ”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!