Galatasaray derbi öncesi kupa sınavında! Yeni Malatyaspor'a karşı iddaa'da galibiyetlerine...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray derbi öncesi kupa sınavında Yeni Malatyaspora karşı iddaada galibiyetlerine...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2021 08:52

Son haftaların formsuz takımı Yeni Malatyaspor, son olarak Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 6-0 geçip moral bulan Galatasaray'ı konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Ziraat Türkiye Kupası keyfi sezon boyunca Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

YENİ MALATYASPOR

- Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar sonrası topun ağzında olduğu iddia edilen Hamza Hamzaoğlu'nun takımı Yeni Malatyaspor'da, kadro dışı bırakıldıktan sonra ülkesine giden ama geçtiğimiz günlerde şehre geri döndüğü ortaya çıkan Christian Cueva'nın affedildiğine dair bir bilgi geçilmedi.

- Tahkim Kurulu tarafından cezası indirilen Karim Hafez, görev verilirse Galatasaray'a karşı forma giyebilecek durumda.

- Ligdeki Kayserispor maçında, hataları sonrası devrede kenara gelen Semih Kaya'nın yerine, Wallace'ın yanında stoper bölgesinde Teenage Hadabe'nin başlaması şaşırtıcı olmaz.

- Hücumda gözler Adem Büyük'ün üzerinde olacak. Adem'e desteği kanatlardan Jody Lukoki ve Moryke Fofana'nın vermesi bekleniyor. Hafif sakatlığı bulunan Benjamin Tetteh'in durumu maç saati netleşecek.

GALATASARAY

Haberin Devamı

- Antalyaspor ve Konyaspor karşısındaki kayıplar sonrası Gençlerbirliği'ne adeta patlayan Galatasaray'da; tedavileri süren Sofiane Feghouli, Radamel Falcao ve Omar Elabdellaoui ile birlikte kaptan Arda Turan ve Ryan Donk deplasman kafilesinde yer almadı.

- TD Fatih Terim'in savunma ikilisini Marcao ve Christian Luyindama'dan oluşturması, hücumda ise Mbaye Diagne yerine Ryan Babel ile başlaması bekleniyor.

- Sıkışık fikstür nedeniyle kalede Fatih Öztürk, sol bekte son haftalarda yedek soyunan Marcelo Saracchi'yi görebiliriz. Kerem Aktürkoğlu ilk kez ilk 11'de oynayabilir. 

Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Galatasaray'da forma giymiş efsane isimlerden Wesley Sneijder'in Real Madrid'deki en iyi anlarına göz atalım...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!