Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan veda niteliğinde konuşma!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Başkanı Burak Elmastan veda niteliğinde konuşma
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2022 20:43

GSYİAD’ın düzenlediği iftar davetine katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, veda niteliğinde bir konuşma gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, GSYİAD’ın düzenlediği iftar davetinde açıklamalarda bulundu.

Elmas'ın sözleri arasında "Eski bir başkan olacak olan arkaşasınız olarak sizlerden ricalarım" şeklinde ifadeler kullanması dikkat çekti.

İşte Burak Elmas'ın açıklamaları;

Artık Galatasaray'ı paylaşma mücadelesini kenara bırakıp, Galatasaray'ın geleceğini kurtarma ve sürdürülebilir Galatasaray için mücadele etmeliyiz. Maalesef bir alışkanlık var. Eskilerde hep bir şey söylerlerdi. Galatasaray'a bir şey olmaz diye. Hayır olur. Bizler Genel Kurulumuzun kararına saygı göstererek Galatasaray'ın iradesi doğrultusunda seçim ilan ettik.

TEŞVİK ETMELİYİZ

Değerli iki Galatasaraylı Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk kıymetli ekipleriyle birlikte taşın altına ellerini koydular. Bizler de onlar geldiği andan itibaren hızlı şekilde adapte olabilecekleri şeklinde göreve gelmeleri için istedikleri her türlü bilgiyi vermeye hazırız. Eski bir başkan olacak olan arkadaşınız ve kardeşiniz olarak sizlerden ricam şu; 'Seçilecek başkan kim olursa olsun Galatasaray konuları hakkında çalışmaya teşvik etmek ve eleştirmek yerine yanlarında olmayı görev edinin.

Haberin Devamı

DURSUN ÖZBEK: 2016 YILINDA BİR HAYALİMİZ VARDI, HERKESTEN DESTEK ALDIK

Galatasaray’ın eski başkanlarından Dursun Özbek ise şu ifadeleri kullandı:

"Global krizden tüm dünya gibi Galatasaray da etkilendi, ülkemiz de etkilendi. Kriz Galatasaray’da sadece finansal değil. Kriz her yerimizde var. Fakat bunu aşacağız. 2016 yılında hepimizin bir hayali vardı. Başkanlığım dönemimde, yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte, Galatasaray Spor Kulübü’nün tüm camiasına bir hayalimizi anlattım ve destek aldım. Galatasaray’da yönetimde bulunduğum sürece hayalim, Galatasaray’ın mali bağımsızlığını kazandırmak, finansal yapısını en iyi şekle getirmek. Hayalim buydu. Hayalimi gerçekleştirmek için her kademeden destek aldık. Önce genel kuruldan, sonra taraftardan, sonra Sayın Cumhurbaşkanımızdan, devletimizin tüm kademelerinden destek aldık. Görevimizin sonuna kadar bu hayalimizin peşinde koştuk ve elimizden gelen her şeyi yaptık. Aradan tam 6 yıl geçti. Bu 6 yılın çok iyi geçtiğini söyleyemem. Bugün tüm konuşmacılar şu konuda birlik; finansal yapı bozuk olunca ne sportif yapı geliyor, ne huzur geliyor. Bu yüzden benim arkadaşlarımla kurduğum hayal peşinde koşan Burak Elmas’a çok teşekkür ediyorum. İki tane başkan adayımız var, ikisi de birbirinden değerli. Kendilerine bu görevi daha önce üstlenmiş birisi olarak şunu söylüyorum: Sevgili Metin, Sevgili Eşref 2016’da kurulan hayalin peşini bırakmayan. Galatasaray’ın mali bağımsızlığını kazanması için bu gerekli. Bu hayaller Galatasaray’ın geleceğidir."

Galatasaray Kulübü’nün 30 Nisan’

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!