Fransa'da ortalık karıştı... Hakemi bakın kim kurtardı!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 15:48

Fransa Ligue 1'de 18. hafta maçları tamamlandı. Lider PSG ve takipçisi Monaco haftayı kayıpsız geçti. Ligue 1'de haftanın olayı ise Troyes-Amiens maçında teknolojinin devreye girmesi oldu.

Haberin Devamı

Ligue 1'de haftanın olayı teknolojinin devreye girmesi oldu. Troyes-Amiens maçında, mücadelenin orta hakemi Francois Letexier bir pozisyonda teknolojinin yardımına ihtiyaç duydu. Troyes futbolcuları bir pozisyonda gol kararı beklerken, maçın orta hakemi tekrar izlenen pozisyonun ardından gol kararı vermedi. Pozisyon izlenmeden önce iki takım futbolcuları ve teknik heyetleri, maçın orta hakemine uzun süre itiraz etti. Pozisyon izlendikten sonra ise genç hakemin kararını açıkladığı sırada, iki takımdan da hiçbir futbolcunun itiraz etmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Ligue 1'in 18. haftası geride kalırken tüm gözler ise PSG'nin süper yıldızları üzerindeydi. Neymar, Mbappe ve Cavani üçlüsü Rennes karşısında adeta şov yaptı. PSG maçtan 4-1'lik net skorla ayrılarak zirvedeki puanını 47'ye çıkardı.

Haberin Devamı

Monaco ise bu hafta Saint-Etienne deplasmanına çıktı. Ligde 2. sırada bulunan Monaco'ya 4-0'lık galibiyeti getiren goller Sidibe, Lemar, Fabinho ve Keita Balde'den geldi. Monaco bu sonuçla puanını 38'e yükselterek lider PSG'yi takibini sürdürdü.

Fransa Ligue 1'de haftanın toplu sonuçları şu şekilde:

Lyon 2 - 0 Marsilya

Nice 1 - 0 Bordeaux

Nantes 1 - 0 Angers

Montpellier 1 - 3 Metz

Troyes 1 - 0 Amiens SC

Dijon 3 - 0 Lille

Caen 0 - 0 Guingamp

(Maçların özetlerini izlemek için üzerine tıklamanız yeterli...)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!