Formula 1 yarışları saat kaçta, hangi kanalda? Sıradaki yarış Macaristan... İşte yarış programı...

Güncelleme Tarihi:

Formula 1 yarışları saat kaçta, hangi kanalda Sıradaki yarış Macaristan... İşte yarış programı...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2022 13:19

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda gözler sezonun 13. yarışı olan Macaristan Grand Prix'sine çevrildi. Yarış severler haftanın yarış programını merak ederken canlı yayın bilgiler de merak edilen konular arasında. 70 tur üzerinden düzenlenecek olan Macaristan Grand Prix'si 4.3 kilometrelik Hungaroring Pisti'nde koşulacak. Şimdi gözler yarış saatine çevrildi. Peki Formula 1 yarışları saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Pilotlar sıralamasında Max Verstappen'in 233 puanla lider olduğu ve markalarda da Redbull'un liderliğinde devam Formula 1 sezonunda gözler Macaristan Grand Prix'sine çevrildi. Formula 1 dünyasında geçtiğimiz haftanın önemli olaylarından biri de Sebastian Vettel'in aldığı emeklilik kararı oldu. Başarılı pilot bu sezon sonunda emekli olacağını açıkladı.

Tecrübeli sürücü, 53 grand prix zaferiyle Lewis Hamilton (103) ve Michael Schumacher'in (91) ardından en çok yarış kazanan sürücüler listesinde üçüncü sırada yer alıyor.

FORMULA 1 YARIŞLARI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Formula 1'de sıralama turları 30 Temmuz saat 17:00'da gerçekleşecek. Yarış ise 31 Temmuz pazar günü saat 16:00'da başlayacak. Tüm yarışlar S Sport kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

 

BAKMADAN GEÇME!