Firmino mu, Gabriel Jesus mu? İlk 11 dışarı sızdı!

Güncelleme Tarihi:

Firmino mu, Gabriel Jesus mu İlk 11 dışarı sızdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2018 12:51

4 yıl önce Almanya'ya farklı kaybedip turnuvaya yarı finalde nokta koyan Brezilya, Tite önderliğinde hedefi şampiyonluk olarak belirledi. 9 numarada kim oynayacak en büyük soru işaretiydi, dışarı sızdı!

Haberin Devamı

Kendi ülkelerinde düzenlenen kupaya sansasyonel bir şekilde nokta koyan Brezilyalılar, Tite önderliğinde hedefi yine şampiyonluk olarak belirledi ve Mart'tan sonra, hazırlıkların Haziran etabını da kayıpsız atlatıp kupaya geldiler.

Sezonu 27 gol - 17 asist ile kapatan Firmino, milli takımın 9 numarası için, 17 gol - 5 asistle bitiren Gabriel Jesus'un arkasında kalmıştı ama Tite'nin İsviçre maçına sürpriz yapabileceği de konuşuluyordu.

SPORTbible'ın haberine göre Gabriel Jesus'un arkadaşlarından biri, Tite'nin ilk 11'ini sosyal medyada önce paylaştı, ardından sildi.

İşte dışarı sızdırılan ilk 11!

Kalede beklendiği gibi Alisson olacak. Sağ bekte Danilo, ortada Thiago Silva ve Miranda ikilisi, sol bekte ise Marcelo oynayacak. Casemiro orta alanın yükünü çekerken, en büyük yardımcısı Paulinho olacak. Philippe Coutinho da orta alana yakın görev yapacak. Sağ açıkta Willian, sol açıkta Neymar ve en ileride ise Gabriel Jesus olacak.

Haberin Devamı

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!