Finalin adı değişmedi!

Güncelleme Tarihi:

Finalin adı değişmedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 09:38

Müthiş bir üçüncü çeyrek perfomansıyla Houston'ı deplasmanda deviren Golden State, üst üste dördüncü kez adını NBA Finali'ne yazdırdı. 2015, 2016 ve 2017'den sonra bir kez daha Cleveland ile final oynayacaklar!

Haberin Devamı

Rockets’ın bir ara üst üste 27 üçlük atışından isabet bulamadığı bir mücadele sonrası, üst üste ikinci şampiyonluk umutlarını canlı tutup finale yol aldı. 

Kevin Durant 34 sayı atarken, Curry yine bir üçüncü çeyrek fırtınası başlattı ve Warriors, Rockets’ı 101-92 yenerek Batı Finali’nin yedinci maçını kazanıp üst üste dördüncü kez NBA Finali’nin Batı’dan gelen şampiyonu oldu.

İlk yarı 15 sayı geri düşen son şampiyon, altıncı maçta da ilk devrede oluşan 17 sayılık farkı eritip geri gelerek kazanmış ve 4-2’yle sezona veda etmekten kurtulmuştu.

Curry maçı 27 sayıyla bitirirken, sayılarının 14’ü Golden State’in 33 sayı ürettiği üçüncü çeyrekte geldi. Houston’ın şutları bu sırada soğumanın ötesine geçip dondu. İkinci devre 1/21’le üçlük atan Rockets, üçüncü çeyrekte 14 üçlük denemesinin tamamını kaçırdı.

Haberin Devamı

Warriors, rakibini güçlü bir hücum kadar, bu savunmayla da saf dışı bırakması sonrası, Cleveland Cavaliers’a karşı oynayacağı final serisinin ev sahibi oldu.

(Eurohoops)

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!