Final gibi maç, MBS1 fırsatı!

Güncelleme Tarihi:

Final gibi maç, MBS1 fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2018 11:49

Fransa ile Belçika, 2018 Dünya Kupası yarı finalinde bu akşam, Andres Cunha’nın yöneteceği maçta, 21.00’de karşı karşıya geliyor. Geride kalan maçlara bakıldığında aslında bu yarı final bir nevi erken final. iddaa'da da MBS1 fırsatı var!

Haberin Devamı

Belçika’nın bu kadrosu 8-10 yıllık bir emeğin ürünü. Yıllardır bugüne hazırlanıyorlar. Bu jenerasyon için geçmişte bazı turnuvalarda başarısızlığa bile göz yumuldu. Fransa’nın kadrosu da 1998’de Dünya şampiyonu olan kadroyla kıyaslanıyor. En azından 98’den sonraki en iyi jenerasyon yakalanmış durumda

Yapılan değerlendirmelere göre Fransa, 1 milyar 80 milyon Euro’luk piyasa değeriyle Rusya’daki 2018 Dünya Kupası’nın en pahalı kadrosuna sahip ülke konumunda. Rakibi Belçika ise 754 milyon Euro’luk değeriyle sıralamada kendine 5. sırada yer buldu. Evet bugün aynı zamanda "Para Ligi"nin birincisi ile beşincisi hesaplaşacak.

Belçika kadrosu ağırlıkla Premier Lig oyuncularından oluşuyor. Bu ligden kadrolarında toplam 12 futbolcu bulunuyor. Fransa kadrosuysa üç büyük ligden besleniyor. Kadroda Fransa Ligue 1’den 9, İspanya La Liga’dan 6 ve İngiltere Premier Lig’den de 5 futbolcu yer alıyor. İki ülkeyi birlikte düşünce toplam 17 oyuncuyla Premier Lig kadrolara damga vurdu.

Haberin Devamı

Fransa da Belçika da, gerek kadro yapısı, gerekse de oynadıkları futbolla finalin de yakıştırıldığı iki takım. İkisi de namağlup. Fransa, son 16 turundaki Arjantin maçıyla birlikte potansiyelini ortaya koymaya başladı. Belçika ise gruplardan itibaren her maçta göze hoş gelen seyir zevki yüksek bir futbol sergiledi.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!