Final Four ne zaman başlıyor ? Final Four biletleri için 'Yıldırım' talep

Güncelleme Tarihi:

Final Four ne zaman başlıyor  Final Four biletleri için Yıldırım talep
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 15:48

Final Four ne zaman sorusunu yönelten yüz binlerce spor sever, Avrupa'nın en prestijli basketbol turnuvasında üst üste üçüncü kez yer alan temsilcimiz Fenerbahçe'nin maçlarını yakından takip edecek. Final Four ne zaman sorusu dışında biletlerin ne durumda olduğu da merak edilen bir diğer konu oldu. İstanbul'da düzenlenecek olan karşılaşmaları yakından izlemek isteyen vatandaşlar, Final Four biletleri için arayışa geçti. Ancak, salon kapasitesinin az olması nedeniyle birçok bilet erken tarihlerde tükendi. Aziz Yıldırım ise bu sorunu çözmek için harekete geçti

Haberin Devamı

Final Four ne zaman sorusu, en prestijli basketbol serisini yakından takip etmek isteyen sporseverler tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Türkiye dışında Avrupa'dan da binlerce kişinin yakın takibine alacağı müsabakalar, heyecanlı dakikalara sahne olacak. Peki, Final Four ne zaman başlayacak? İşte, Final Four biletleri ve maçların ne zaman oynanacağına dair bazı bilgiler

FİNAL FOUR NE ZAMAN OYNANACAK?

19-21 Mayıs tarihleri arasında Sinan Erdem Arena'nın ev sahipliği yapacağı 2017 Euroleague Final Four'da sezonun en iyi 4 takımı şampiyon olmak kozlarını paylaşacak.

Sinan Erdem Arena'da 2012 senesinde de Avrupa Ligi Dörtlü Finali oynanmış, mutlu sona ulaşan ekip Yunanistan temsilcisi Olympiakos olmuştu.

Final Four'da ilk maçlar 19 Mayıs Cuma günü oynanacak. Bu kapsamda CSKA Moskova-Olympiakos maçı 17.30, Fenerbahçe-Real Madrid maçı ise 20.30'da oynanacak.

Haberin Devamı

BİLETLER YETMEDİ 

Ahmet Ercanlar'ın haberine göre Fenerbahçe’de, İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan THY Euroleague Final Four organizasyonu öncesi bilet çılgınlığı yaşanıyor.

Toplamda 800 bilet verilen sarı lacivertlilere, binlerce talep gelince başkan Aziz Yıldırım duruma hemen müdahale etti.

Söz konusu taleplere tek tek bakan sarı lacivertlilerin başkanı, yönetim kurulu üyelerinin isteklerine de müdahalede bulundu.

Yönetim kurulu üyelerine 2’den fazla bilet verilmeyeceğini belirten başkan Aziz Yıldırım diğer tüm bilet isteklerinin üzerini çizdi.

KOMBİNE SAHİPLERİ ÖNCELİKLİ

ÜlkerArena’dan kombine bilet alan taraftarların öncelikli olduğu liste ile başa çıkamayan Fenerbahçe, Final Four’a gelecek olan Olympiakos, Real Madrid ve CSKA Moskova kulüplerine yazı yazdı. Sarı lacivertlilerin yazılı taleplerine Olympiakos ve Real Madrid olumsuz yanıt verdiler.

İki kulüp de Final Four organizasyonuna 800’er taraftarlarının geleceğini belirttiler. CSKA Moskova Kulübü’nden ise Fenerbahçe’ye, 200’e yakın biletin gönderilmesi bekleniyor.

BİR TEK OBRA’YI KIRMADILAR

THY Euroleague Final Four’u için F.Bahçe yöneticilerine dahi 2’den fazla bilet kontenjanı ayrılmayacağı ifade edildi. Talepleri kırılmayan tek kişi ise başantrenör Obradovic oldu. Sırp koçun toplamda 40 bilet talep ettiği ve bu taleplerinin karşılanacağı öğrenildi. Obradovic haricindeki isimlere, kesinlikle fazladan kontenjan açılmayacağı belirtildi.

BAKMADAN GEÇME!